Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

«Ανάσα» από Βίκυ Παγιατάκη: Εύνοια για Παρθένους, Κριούς και...

Διαβάστε αναλυτικά

24 Ιουνίου 2022 13:19
«Ανάσα» από Βίκυ Παγιατάκη: Εύνοια για Παρθένους, Κριούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η σημερινή ημέρα φέρνει ανάσα ανακούφισης για 3 ζώδια. Παράλληλα, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Κριός: Οι συνθήκες βοηθούν αρκετά στα σχέδιά σας

Ταύρος: Τα θετικά είναι περισσότερα παντού

Δίδυμοι: Το… ποδαρικό που αξίζει τον κόπο έφθασε

Καρκίνος: Η βοήθεια είναι ουσιαστική. Γλυκαίνει την ανησυχία

Λέων: Η Αφροδίτη σας κλείνει το μάτι, αλλά είναι η Κυριακή που…

Παρθένος: Υπάρχει εύνοια σήμερα και αύριο, αλλά η Κυριακή…

Ζυγός: Τα θετικά αυξάνονται και μειώνουν την ανασφάλεια

Σκορπιός: Με συμβιβαστικό πνεύμα σήμερα και αύριο επιβάλλεται

Τοξότης: Ασφαλώς σήμερα και αύριο είναι προτιμότερο να…

Αιγόκερως: Βαθιές ανάσες οξυγόνου σήμερα και αύριο

Υδροχόος: Λίγη υπομονή ακόμα έως την Κυριακή που…

Ιχθύες: Υπάρχει κόστος, αλλά σήμερα και αύριο

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, τολμηρός, ριψοκίνδυνος, μαχητής. Προσπαθεί να είναι ο πρώτος σε όλα, από την δουλειά και τον αθλητισμό μέχρι τα πάρτι και τα ξενύχτια. Έχει αυτό που λέμε καλώς εννοούμενο θράσος και δε φοβάται να επιχειρήσει το οτιδήποτε. Θα μπει «μέσα στη φωτιά», αλλά στο τέλος θα βγει νικητής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και κυρίως θέλει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους, να είναι ανώτερος. Είναι αρκετά θαρραλέος, έχει σιγουριά και πίστη στον εαυτό του και δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γνωστές τις ικανότητές του. Ποτέ δεν αμφιβάλλει για το τι θέλει και σπάνια αποτυγχάνει.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από το Σκορπιό. Είναι μεθοδικός, εστιασμένος στο στόχο του και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τα καταφέρει. Έχει ισχυρό ένστικτο, είναι δυνατός, γίνεται αδίστακτος, αν χρειαστεί και θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Στο τέλος θα είναι ο νικητής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Στόχος του είναι η κορυφή σε ό,τι κάνει. Προσπαθεί πολύ, δουλεύει ασταμάτητα, το πάει σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, ενίοτε γίνεται ψυχρός ή και σκληρός, ωστόσο, φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς, να καλύπτει τα κενά του και έχει απεριόριστη υπομονή. Όσα «χαστούκια» και αν φάει, στο τέλος θα καταξιωθεί.

Δίδυμος

Το outsider της λίστας μπορεί να καταφέρει πολλά στον εργασιακό χώρο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον τομέα της επικοινωνίας. Το μότο του είναι «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και έτσι καταφέρνει να κατακτά την επιτυχία χωρίς να κοπιάζει και πολύ, καθώς είναι πολύ διπλωμάτης και δουλεύει έξυπνα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share