Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

«Συμφορά» από Λίτσα Πατέρα: Δυσάρεστες εκπλήξεις για Ταύρους, Λέοντες και...

Προσοχή!

24 Ιουνίου 2022 07:23
«Συμφορά» από Λίτσα Πατέρα: Δυσάρεστες εκπλήξεις για Ταύρους, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα ζητά προσεκτικά «βήματα» από τα ζώδια μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς θα υπάρξουν εμπόδια και δυσάρεστες εκπλήξεις για Λέοντες, Ταύρους και έναν ακόμη εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Οι ισορροπίες φαίνεται πως θα χαθούν και θα υπάρξουν προστριβές και αφόρητη πίεση.

Θέματα καριέρας και οικονομικά φαίνεται, ότι θα μας απασχολήσουν, με τον Κώστα Λεφάκη να μας έχει δυσάρεστα.

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η δυσμενής όψη Σελήνης-Ουρανού μπορεί να ματαιώσει κάποια σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κάτω από την έντονη επίδραση του Ουρανου πιθανώς να φέρει ανατροπές ή δυσκολίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!.

ΖΥΓΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνάντηση Σελήνης-Ουρανού που σας αγγίζει άμεσα, σήμερα μοιάζει να λειτουργεί… έντονα, μεγεθύνοντας ήδη πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Δείξτε σύνεση και υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο με δύσκολες όψεις πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Μην είστε τόσο αυστηροί όμως με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share