Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

«Καλοτυχία» από τη Λίτσα Πατέρα: Εύνοια και γοητεία για Δίδυμους, Τοξότες και...

Άπλετη τύχη!

23 Ιουνίου 2022 08:15
«Καλοτυχία» από τη Λίτσα Πατέρα: Εύνοια και γοητεία για Δίδυμους, Τοξότες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα φαίνεται πως... γυρίζει το χαρτί για τα ζώδια, καθώς ορισμένα εξ αυτών, όπως Δίδυμοι και Τοξότες θα δουν μεγάλη εύνοια στις υποθέσεις τους.

Το δεδομένο αυτό φέρνει αρκετά ευχάριστες εξελίξεις για αρκετά ζώδια σε τομείς νευραλγικούς της καθημερινότητας, όπως επισημαίνει, αν και η Βίκυ Παγιατάκη βλέπει «εμπόδια».

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- στους Διδύμους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στους Διδύμους φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- στους Διδύμους υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share