Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

23 Ιουνίου 2022 06:41
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποιό ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος σχεσάκιας του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επικοινωνίες που προκαλούν ευθυμία, στιγμές διασκέδασης ή ακόμα τώρα μπορεί να προετοιμάσεις και ένα ταξίδι … Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έρχονται αβίαστα.Συγκυρίες και γεγονότα ωστόσο, θέλουν από εσένα σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών, εύρεση νέων πηγών εσόδων, ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, σιγουριάς, ασφάλειας. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στο ζώδιο σου θα έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και σου χαρίζει γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, φλερτ, γνωριμίες, προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση, και απόλαυση. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, Μπορεί οι άλλοι να παραξενευτούν ή να παρεξηγούν την συμπεριφορά σου, αλλά εσένα μην σε πτοήσει αυτό, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και διάλογο με τον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου χαρίζει δημιουργικότητα, εμπνεύσεις που θα βοηθήσουν καλύτερα στην παραγωγή έργου, μυστικά ερωτικά ειδύλλια, προσφορά – βοήθεια- υποστήριξη σε όσους αγαπάς. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, αρκετές από τις γνώριμες καταστάσεις της καθημερινότητας σου, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο σου στόχο ή και όνειρο!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα τονώσει την κοινωνική σου ζωή, θα προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης με φίλους, νέες γνωριμίες, ένταξη σε συλλογικές ομάδες, κοινωνική δραστηριοποίηση, ικανοποίηση επιθυμιών. Αντιδράς όπως πρέπει στις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και στους γύρω σου! Γενικά όμως και με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου και κυρίως συγγενών σου! Διορθώνεται η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου και τις ικανότητές σου, θα βελτιώσεις την επαγγελματική σου δημιουργικότητα, και θα ικανοποιηθείς μέσω της υλοποίησης στόχων. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά το μεσημέρι στον Ταύρο, Έχεις έντονα την ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη και μετακίνηση!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σταδιακά ανακτάς την αισιοδοξία σου , θα έχεις ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις, ταξιδάκια, φλερτ μέσα από το διαδίκτυο, διευθέτηση οικονομικών / νομικών εγγράφων, ικανοποίηση μέσα από την ανάπτυξη γνώσεων / εμπειριών. Με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το Μεσημέρι μπορείς να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία εκ νέου συζήτηση και θα διαπιστώσεις πως θα βγει υπέρ σου, η πρωτοβουλία σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα δεις βελτίωση οικονομικών, κάποιο bonus / έξτρα κέρδος, άνοδο στα οικονομικά συντρόφου / συζύγου , διευθέτηση οικονομικών χρεών (τράπεζες, δάνεια, κλπ), ενώ και η ερωτική διάθεση θα είναι ανεβασμένη! Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι και έπειτα όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτήν την θέση θα φέρει βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών, θα τονώσει την συντροφικότητα, ενώ θα έχεις ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάς και ικανοποίηση μέσα από επικοινωνίες, γνωριμίες που θα φέρουν νέες σχέσεις. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι επικοινωνείς ωφέλιμα και αποτελεσματικά και οι άλλοι σε ευγνωμονούν με κάθε τρόπο! Αξιοσημείωτη, είναι και η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σταδιακά ανανεώνεις την καθημερινότητά σου , η εργασία σου γίνεται αρκετά δημιουργική , έχεις βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά ξεκινά και νέα χόμπι και δραστηριότητες! Σταδιακά αποφορτίζεσαι από το στρες. Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη και με αυτό τον τρόπο, καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε , σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση θα σου χαρίσει ερωτική ανανέωση, δημιουργικότητα, εξελίξεις σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, νέα ερωτικά φλερτ, χαρά μέσα από τα παιδιά ! Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι θα καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, γεγονός που θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα έχεις το επόμενο διάστημα , θα έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια, θα ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού, θα βελτιωθεί η συναισθηματική σου κατάσταση! Επιπλέον με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο από το μεσημέρι η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι μία ξεκάθαρα εύκολη υπόθεση! Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share