Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θαλασσοταραχή» από Βίκυ Παγιατάκη: Ψυχραιμία για Ζυγούς, Αιγόκερους και...

Τι μας περιμένει;

21 Ιουνίου 2022 13:26
«Θαλασσοταραχή» από Βίκυ Παγιατάκη: Ψυχραιμία για Ζυγούς, Αιγόκερους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Ψυχραιμία χρειάζεται από Ζυγούς, Αιγόκερους και ένα ακόμη ζώδιο.

Παράλληλα, προβληματισμό για 3 ζώδια προκαλούν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Κριός: Θετικά ερεθίσματα για καινούργια «πράγματα» παντού

Ταύρος: Αξιοποιήστε τις τελευταίες ευνοϊκές συνθήκες

Δίδυμοι: Τώρα δυναμικά και αποφασιστικά σε όλους τους τομείς

Καρκίνος: Με επιφυλακτικότητα σήμερα παντού

Λέων: Οι δυνατότητες είναι περισσότερες σήμερα γενικά

Παρθένος: Επιχείρηση – «αστραπή» για να πάρετε το «κέρδος»

Ζυγός: Με μικρά και μετρημένα βήματα παντού

Σκορπιός: Ενδυνάμωση της υγείας και της εργασίας τώρα

Τοξότης: Τώρα όλα και παντού, που ο άνεμος είναι ούριος

Αιγόκερως: Επιστρατεύστε υπομονή και ψυχραιμία – Μέτρο παντού

Υδροχόος: Ενδιαφέρουσες επαφές, νέα και συναντήσεις

Ιχθύες: Είναι τώρα η σωστή στιγμή για πολλές διεκδικήσεις

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, τολμηρός, ριψοκίνδυνος, μαχητής. Προσπαθεί να είναι ο πρώτος σε όλα, από την δουλειά και τον αθλητισμό μέχρι τα πάρτι και τα ξενύχτια. Έχει αυτό που λέμε καλώς εννοούμενο θράσος και δε φοβάται να επιχειρήσει το οτιδήποτε. Θα μπει «μέσα στη φωτιά», αλλά στο τέλος θα βγει νικητής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και κυρίως θέλει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους, να είναι ανώτερος. Είναι αρκετά θαρραλέος, έχει σιγουριά και πίστη στον εαυτό του και δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γνωστές τις ικανότητές του. Ποτέ δεν αμφιβάλλει για το τι θέλει και σπάνια αποτυγχάνει.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από το Σκορπιό. Είναι μεθοδικός, εστιασμένος στο στόχο του και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τα καταφέρει. Έχει ισχυρό ένστικτο, είναι δυνατός, γίνεται αδίστακτος, αν χρειαστεί και θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Στο τέλος θα είναι ο νικητής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Στόχος του είναι η κορυφή σε ό,τι κάνει. Προσπαθεί πολύ, δουλεύει ασταμάτητα, το πάει σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, ενίοτε γίνεται ψυχρός ή και σκληρός, ωστόσο, φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς, να καλύπτει τα κενά του και έχει απεριόριστη υπομονή. Όσα «χαστούκια» και αν φάει, στο τέλος θα καταξιωθεί.

Δίδυμος

Το outsider της λίστας μπορεί να καταφέρει πολλά στον εργασιακό χώρο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον τομέα της επικοινωνίας. Το μότο του είναι «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και έτσι καταφέρνει να κατακτά την επιτυχία χωρίς να κοπιάζει και πολύ, καθώς είναι πολύ διπλωμάτης και δουλεύει έξυπνα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share