Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ανανέωση» από Κώστα Λεφάκη: Νέα πρόσωπα για Καρκίνους, Ιχθύες και...

Εξελίξεις στα αισθηματικά σας

21 Ιουνίου 2022 10:59
«Ανανέωση» από Κώστα Λεφάκη: Νέα πρόσωπα για Καρκίνους, Ιχθύες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερμής σε όψη με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε αρμονία με Πλούτωνα. Η υπομονή αμείβεται και η τύχη στα αισθηματικά είναι έκδηλη. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Καρκίνους, Ιχθύες και ένα ακόμη ζώδιο, οι οποίοι θα δουν νέα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή τους.

Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Οι δυσκολίες σας χαροποιούν γιατί σας επιτρέπουν να αλλάξετε πορεία, να αναζωογονηθείτε εκ των έσω και να ξεφύγετε από καταστάσεις που επιβάλουν οι μετριότητες.

Ταύρος

Όσοι δεν πείθονται για τις προθέσεις σας, απομακρύνονται φυσιολογικά από τη ζωή σας! Ανανεωθείτε με μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Δίδυμοι

Η μέρα σας προσφέρει αφορμές αλλά και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βάλετε σε εφαρμογή τακτικές και σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Διατηρήστε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο των καταστάσεων.

Καρκίνος

Μπορείτε να φέρετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν περισσότερο στην περίπτωση που ετοιμάζετε κάποιο νέο ξεκίνημα. Κινηθείτε ψύχραιμα και φανείτε ρεαλιστές στις αποφάσεις σας!

Λέων

Σαν άτομα με πρακτικό χαρακτήρα, θα μπείτε στον πειρασμό να χαρίσετε στον εαυτό σας ελαφρύνσεις από χρόνια βάρη και να ξεφύγετε από τα μέχρι τώρα ασφυκτικά, συναισθηματικά σας πλαίσια!

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Παρθένος

Η μέρα δεν ευνοεί άμεσα τα σχέδιά σας, ούτε συμφωνεί με τον προγραμματισμό σας. Από την άλλη μεριά όμως σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες ουσιαστικές τομές στην καθημερινότητά σας!

Ζυγός

Μπορείτε να ελπίσετε και να επιδιώξετε αλλαγές, να πάρετε τις υποθέσεις σας στα χέρια σας και να διαπιστώσετε ότι η τύχη ευνοεί τις τολμηρές κινήσεις σας.

Σκορπιός

Η πολυπόθητη ισορροπία, ή συμφωνία αντίθετων στρατοπέδων δεν επιτυγχάνεται, αλλά σας δίνει ώθηση να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να υπερασπιστείτε αποτελεσματικότερα τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς που έχετε αναπτύξει δράση.

Τοξότης

Ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος και θα πρέπει να τον παραμερίσετε. Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, είστε περισσότερο ασφαλείς στο περιβάλλον σας από ότι άλλες φορές.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις δράσεις σας. Αυτό μπορεί να έχει εξίσου θετικές, όσο και αρνητικές επιπτώσεις, ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να το περιορίσετε ή να κάνετε κακή χρήση της δύναμής σας.

Υδροχόος

Τα μέσα που διαθέτετε, όπως για παράδειγμα το χρήμα, ή η επαγγελματική σας θέση, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη του σκοπού σας. Συνεργαστείτε καλύτερα με εκείνους που ξέρουν πώς να σας κρατήσουν στο προσκήνιο.

Ιχθύες

Σήμερα, η ικανοποίηση θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένετε και από άτομα που αναγνωρίζουν τις ικανότητες και τις προσπάθειές σας! Φανείτε ευγνώμονες απέναντί τους!

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share