Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και δεν του το ‘χεις: Αυτό το ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος σχεσάκιας του ζωδιακού

Δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα!

16 Ιουνίου 2022 10:59
Και δεν του το ‘χεις: Αυτό το ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος σχεσάκιας του ζωδιακού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το πρώτο date ένα κρίσιμο ερωτηματικό σχηματίζεται στη σκέψη σου, το οποίο έχει να κάνει με το αν εκείνος επιδιώκει τη σχέση ή εάν στο άκουσμά της θέλει να το βάλει στα πόδια με ελαφρά πηδηματάκια;

Ανάλογα με το αν επιθυμείς την πρώτη κατηγορία αντρών ή τη δεύτερη, μάθε πως υπάρχει ένας δείκτης, ο οποίος θα μπορέσει να σε κατατοπίσει πιο αποτελεσματικά και ακούει στο όνομα: ζωδιακός κύκλος.

Κι όμως, υπάρχει αυτό το ζώδιο που άξια έχει κατακτήσει τον τίτλο του…«σχεσάκια», αφού για εκείνον ο έρωτας δεν είναι κάτι απλό και, σίγουρα, όχι κάτι επιφανειακό που θα διαρκέσει μόνο λίγες μέρες ή, σε πιο ακραίες περιπτώσεις, ώρες.

Αν, λοιπόν, αναζητάς κι εσύ να βρεις αυτόν τον ένα και μοναδικό που θα σου χαρίσει έντονο συναίσθημα, θα αγαπήσει με όλη του την καρδιά και θα δοθεί δίχως να φοβηθεί, ξεκίνα να στρέφεσαι προς το Σκορπιό.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 3 ζώδια θα «βράσουν» στην κόλαση: Δύσκολες στιγμές λόγω της Πανσελήνου του Ιουνίου!

Αυτό το ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος σχεσάκιας του ζωδιακού

Ναι, ναι καλά διάβασες. Ο Σκορπιός αποτελεί ένα από τα πιο πιστά ζώδια που του αρέσει να χτίζει κάτι σταθερό και δεν είναι μεγάλος υποστηρικτής των αλλαγών. Υπερασπίζεται την εμπιστοσύνη σε κάθε ευκαιρία, την ειλικρίνεια και το πάθος.

Αν, λοιπόν, σε ερωτευτεί θα σε βάλει για τα καλά μέσα στη ζωή του και δε θα σε προδώσει ποτέ. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που οι δυο σας χτίζετε, είτε είναι σχέση, είτε γάμος.

Σε αυτήν την περίπτωση το «για πάντα» αποκτά ουσία αλλά και… υπογραφή, αφού ο λόγος του αποτελεί συμβόλαιο.

Πηγή: belikeyou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share