Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Ερωτικός "συναγερμός" από τον Κώστα Λεφάκη για Διδύμους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

14 Ιουνίου 2022 09:29
Ερωτικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμό στις ερωτικές υποθέσεις Διδύμων, Σκορπιών και άλλων 2 ζωδίων έκρουσε ο Κώστας Λεφάκης. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι τα ζώδια που τραβούν τα ευρώ σαν μαγνήτης.

Κριός

Η διάθεση σας, σας βοηθά στην καλλιτεχνική σας φύση και καλό θα ήταν αν σκέφτεστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας να το κάνετε τώρα.

Ταύρος

Ορισμένα γεγονότα όμως ίσως γίνουν η αφορμή για να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις όχι και τόσο σωστές.

Δίδυμοι

Μια ερωτική συνάντηση μπορεί να έχει μακρόχρονη διάρκεια. Μην κάνετε σκέψεις που σας απαγορεύουν να ονειρεύεστε.

Καρκίνος

Αν κάποια πράγματα ακόμα αργούν να γίνουν, μην είστε ανυπόμονοι. Παρόλα αυτά στη δουλειά σας έχετε πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ερωτικός 'συναγερμός' από τον Κώστα Λεφάκη για Διδύμους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Λέων

Μπαίνετε σε μια περίοδο που ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες, η παροχή βοήθειας σε άλλους και φυσικά στην υλοποίηση όλων όσων ονειρευόσασταν και δουλεύατε όλον αυτό τον καιρό.

Παρθένος

Ο χρόνος κυλά υπέρ σας και για το καλό όλων. Ο άνθρωπός σας θα είναι το στήριγμά σας. Φροντίστε όμως να οριοθετήσετε την λύση ενός οικονομικού ή οικογενειακού σας προβλήματος.

Ζυγός

Όλη η ένταση που περάσατε τον τελευταίο καιρό αρχίζει να ελαττώνεται. Εστιάζετε περισσότερο στις δόκιμες σχέσεις σας με ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ίσως και απογοητεύσεις, όμως μην το βάζετε κάτω γιατί και εκεί σε λίγο θα διορθωθούν όλα.

Τοξότης

Προσέξτε τις επιθυμίες σας, που σας παροτρύνουν να αλλάξετε πολλά στην ερωτική σας σχέση και σας κάνουν να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις πράγμα που ίσως το μετανιώσετε.

Αιγόκερως

Αλλάζετε, εξελίσσεστε, ολοκληρώνεστε, όσο και αν δεν το πιστεύετε. Πάρα πολλές γνωριμίες, νέες καταστάσεις, οικονομική άνοδος, σας απασχολούν.

Υδροχόος

Αντιμετωπίστε μια κατάσταση με απόλυτη σοβαρότητα. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να τις δείτε και να τις αξιολογήσετε.

Ιχθύες

Όλα πάνε σχετικά καλά, όμως αν θέλετε να πάνε καλύτερα πρέπει να βελτιώσετε τη ζωτικότητά σας. Πολλές νέες καταστάσεις και μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share