Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μπάχαλο» από Βίκυ Παγιατάκη: Προσοχή για Καρκίνους, Ζυγούς και...

Προειδοποιεί η αστρολόγος!

13 Ιουνίου 2022 13:42
«Μπάχαλο» από Βίκυ Παγιατάκη: Προσοχή για Καρκίνους, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Πίεση από παντού θα υποστούν Καρκίνοι, Ζυγοί και ένα ακόμη ζώδιο.

Παράλληλα, προβληματισμό για 3 ζώδια προκαλούν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Κριός: Προσοχή στα… κοντινά αλλά και τα μακρινά

Ταύρος: Η επιβάρυνση της πανσελήνου είναι οικονομική και ψυχολογική

Δίδυμοι: Συνεταιρισμοί, συνεργασίες και… ανταγωνισμοί

Καρκίνος: Επαγγελματικά και φυσική κατάσταση απαιτούν προσοχή

Λέων: Κάποιο σχέδιο αναβάλλεται ή τροποποιείται

Παρθένος: Δοκιμάζονται αντοχές, σχέσεις και συνεργασίες

Ζυγός: Προσοχή στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο

Σκορπιός: Διάθεση και οικονομικά επιβαρύνονται έστω και ξώφαλτσα

Τοξότης: Ρευστότητα και απρόοπτα αλλάζουν τα σχέδια

Αιγόκερως: Επαγγελματικά και φυσική κατάσταση επιβαρύνονται

Υδροχόος: Αλλαγή πλεύσης σε κάποιο σχέδιό σας

Ιχθύες: Είναι δυο που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή

Δείτε τις προβλέψεις της:

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, τολμηρός, ριψοκίνδυνος, μαχητής. Προσπαθεί να είναι ο πρώτος σε όλα, από την δουλειά και τον αθλητισμό μέχρι τα πάρτι και τα ξενύχτια. Έχει αυτό που λέμε καλώς εννοούμενο θράσος και δε φοβάται να επιχειρήσει το οτιδήποτε. Θα μπει «μέσα στη φωτιά», αλλά στο τέλος θα βγει νικητής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και κυρίως θέλει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους, να είναι ανώτερος. Είναι αρκετά θαρραλέος, έχει σιγουριά και πίστη στον εαυτό του και δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γνωστές τις ικανότητές του. Ποτέ δεν αμφιβάλλει για το τι θέλει και σπάνια αποτυγχάνει.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από το Σκορπιό. Είναι μεθοδικός, εστιασμένος στο στόχο του και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τα καταφέρει. Έχει ισχυρό ένστικτο, είναι δυνατός, γίνεται αδίστακτος, αν χρειαστεί και θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Στο τέλος θα είναι ο νικητής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Στόχος του είναι η κορυφή σε ό,τι κάνει. Προσπαθεί πολύ, δουλεύει ασταμάτητα, το πάει σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, ενίοτε γίνεται ψυχρός ή και σκληρός, ωστόσο, φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς, να καλύπτει τα κενά του και έχει απεριόριστη υπομονή. Όσα «χαστούκια» και αν φάει, στο τέλος θα καταξιωθεί.

Δίδυμος

Το outsider της λίστας μπορεί να καταφέρει πολλά στον εργασιακό χώρο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον τομέα της επικοινωνίας. Το μότο του είναι «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και έτσι καταφέρνει να κατακτά την επιτυχία χωρίς να κοπιάζει και πολύ, καθώς είναι πολύ διπλωμάτης και δουλεύει έξυπνα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share