Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Mέχρι τις 10/6...» - Έκρουσε καμπανάκι η Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια (Video)

Πώς θα είναι η νέα εβδομάδα & πώς θα την επηρεάσει η συνάντηση Ερμή με Πλούτωνα

6 Ιουνίου 2022 14:16
«Mέχρι τις 10/6...» - Έκρουσε καμπανάκι η Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τη Δευτέρα και τη νέα εβδομάδα έκανε η Άση Μπήλιου το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star. Η αστρολόγος μίλησε για την συνάντηση του Ερμή σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωτα που θα γίνει τις 10/6 και πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια. Παράλληλα, για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα

«Είναι σχετικά μια πιο ήρεμη εβδομάδα σχεδόν μέχρι τις 10/6 που τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται πάλι, αφού ο Ερμής ξεκολλάει από τον εγκλωβισμό του από τον Κρόνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, δε θα είναι ήρεμο. Έρχεται γεμάτο ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις σε σχέσεις και οικονομικά» είπε η αστρολόγος.

«Δυσθυμία» από τον Κώστα Λεφάκη: Κλονισμός για Υδροχόους, Ιχθύες και...

Όψη Αφροδίτης – Δία και δυσαρμονία Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Συναισθηματικές προσπάθειες εντείνονται, αλλά οι περισσότερες αποτυγχάνουν. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Υδροχόους, Ιχθύες και ένα ακόμη ζώδιο. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Ξεπερνώντας τις ανάγκες της κτητικότητας, τώρα ξέρετε να εκτιμάτε καλύτερα την αξία της αρμονικής συνύπαρξης μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Ταύρος

Με τον τομέα των επαγγελματικών στο προσκήνιο, θα πρέπει σήμερα να έχετε υπομονή. Διεκδικήστε καλύτερα μια αύξηση, ή επιμείνετε στην έγκριση ενός δανείου.

Δίδυμοι

Ξεκινήστε αισιόδοξα την ημέρα σας, δείξτε μεθοδικότητα και υπευθυνότητα σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα και σύντομα θα εκτιμηθούν οι προσπάθειές σας.

Καρκίνος

Οι φάσεις της Σελήνης αυτής της εβδομάδας που έχει ξεκινήσει δυναμικά, θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τις αξίες σας αναγνωρίζοντας τα λάθη που έχετε κάνει.

κώστας λεφάκης

Λέων

Η εβδομάδα συνεχίζει ευνοϊκά και σας δίνει τις ευκαιρίες και τα περιθώρια να διαμορφώσετε τα πράγματα δημιουργώντας μια αρμονική αποκατάσταση εκεί που χρειάζεται.

Παρθένος

Με το βλέμμα στραμμένο στην τακτοποίηση των οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν, αλλά και στην ανάγκη για την τακτοποίησή τους συνεχίζει αυτή η εβδομάδα.

Ζυγός

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, σας υποχρεώνει να κάνετε μια αναθεώρηση των αξιών σας και να προχωρήσετε στην αναδιάρθρωση των προτερημάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Οι αστρολογικές ενδείξεις δείχνουν ότι είναι καλό να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε αυτά που έχουν μέλλον επενδύοντας μακροπρόθεσμα.

Τοξότης

Τόσο οι άλλοι γύρω σας, όσο και η δική σας έμπνευση , κάνουν τις καταστάσεις λίγο καλύτερες για εσάς. Αποφύγετε όμως τις βιαστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η αξιοποίηση ενός ακινήτου, η μετακόμιση, ή ακόμα και η διακόσμηση του σπιτιού σας, θα μπορούσε να είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Υδροχόος

Ξεχάστε ορισμένες πικρίες και ασυνεννοησίες, κλείστε εκκρεμότητες από το παρελθόν και αρχίστε με κέφι να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στη ζωή σας.

Ιχθύες

Κάποιες εντάσεις στην πορεία της καθημερινής σας ζωής δείχνουν πως ο σύντροφος σας έχει τις δικές του αξίες, που δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με τις δικές σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share