Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας: Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο

Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο είστε πιο τυχεροί από τους άλλους και το ξέρετε καλά

4 Ιουνίου 2022 07:46
Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας: Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερικοί άνθρωποι είναι λες κι έχουν στην τσέπη τους το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν απλώς την τύχη με το μέρος τους, αλλά μοιράζονται ένα ακόμη κοινό: Το ζώδιό τους. Ωστότο, δείτε εδώ ποια είναι τα 4 ζώδια που διοχετεύουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια.

Οι πιο τυχεροί, σύμφωνα με τα άστρα, είναι οι Τοξότες, και υπάρχει λόγος για αυτό. Όπως εξηγεί η αστρολόγος Anna Kovach, για όλα ευθύνεται o Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της δύναμης και της αφθονίας, ο οποίος κυβερνά το ζώδιο αυτό.

Οι φιλελεύθεροι, ανοιχτόμυαλοι, περιπετειώδεις – και τοξικοί, ωστόσο – Τοξότες, δε φοβούνται να ρισκάρουν και να εμπλακούν σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι κοινωνικοί και χαρισματικοί, γοητευτικοί και έχουν τη δύναμη να μας κάνουν ό,τι θέλουν.

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο

Η τύχης τους ίσως οφείλεται και σε κάποιου είδους manifestation – αυτό σημαίνει πως επειδή πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, συνήθως πετυχαίνουν όποιον στόχο κι αν βάλουν, όπως αναφέρει το jenny.gr

Είναι χειριστικά και σε «πνίγουν»: Τα 3 ζώδια που γίνονται δυνάστες στη σχέση τους

Έχει αναφερθεί πολλές φορές η προσπάθεια σε ένα ζευγάρι το ένα μέρος να... εξουσιάζει το άλλο και να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάληξη μπορεί να γίνει τραγική.

Πηγαίνοντας στις... πιο φυσιολογικές χειριστικές περιπτώσεις, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που το επιδιώκουν, «πνίγοντας» το σύντροφό τους, ενώ πρέπει να σας πούμε πως γνωρίζουμε ποιοι θα περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Κριός

Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει να έχει τον πρώτο σε όλα, ακόμα και στον έρωτα. Επιθυμεί να δείχνει έντονα τα «θέλω» του σε μία σχέση και αν αυτά δεν εισακούγονται τότε μάλλον δημιουργούνται προβλήματα. Χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά εσείς μπορείτε να την κάνετε;

Λέων

Ο βασιλιάς των ζωδίων θέλει να εξουσιάζει μία σχέση και αυτό είναι κάτι που του αρέσει όχι μόνο να το βιώνει, αλλά και να το παρουσιάζει στους γύρω του. Ένας Λέοντας πιστεύει ότι αν έχεις συναισθήματα για αυτόν, θα τον ακούς πιστά αφού είναι (κατά εκείνον) ο αρχηγός της σχέσης!

Χειριστικά ζώδια

Σκορπιός

Η βασική επιθυμία του είναι να έχει την εξουσία της ερωτικής του σχέσης. Θέλει να τα γνωρίζει όλα και να κατευθύνει τα πάντα και να έχει τον απόλυτο έλεγχο, Ακόμα και δεν θέλετε τέτοιου είδους συμπεριφορά, ο Σκορπιός με τα τεχνάσματά του θα καταφέρει να σας βάλει στο τριπάκι του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share