Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα πάνω-κάτω από την Άση Μπήλιου: Επιστροφές από πρώην για Ταύρους, Δίδυμους και...

Το παρελθόν ξαναγυρνά!

3 Ιουνίου 2022 14:09
Τα πάνω-κάτω από την Άση Μπήλιου: Επιστροφές από πρώην για Ταύρους, Δίδυμους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα έκανε το πρωί της Παρασκευής (3/6), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star». Παράλληλα, για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα.

Όπως φαίνεται, Ταύροι, Δίδυμοι και ακόμη ένα ζώδιο θα έχουν επιστροφές από πρώην, ενώ ο Ερμής που γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή μας.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις από την Άση Μπήλιου:

Η τοξικότητα είναι... το φόρτε τους: Τα 4 ζώδια που διοχετεύουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Η τοξικότητα είναι ένα στοιχείο, που μπορεί να μας «πνίξει» στην καθημερινότητά μας, παίζοντας το δικό της καθοριστικό ρόλο, αν την εντάξουμε έστω και χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Τους ανθρώπους, που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, τους βλέπουμε αλλά ενδεχομένως από τη συμπάθειά μας σε αυτούς δεν καταλαβαίνουμε τον αληθινό τους χαρακτήρα, γκρινιάζοντας για τα πάντα και βλέποντας μόνο τις δυσκολίες, για τις οποίες... ζουν και αναπνέουν. Ορισμένα ζώδια, δε, διοχετεύουν λίγο περισσότερο την αρνητική ενέργεια από άλλα, με κάποια παράλληλα να γίνονται απόλυτα χειριστικά στις σχέσεις τους.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια του Καρκίνου, η οποία αν ξεφύγει μπορεί να μεταλλαχθεί σε μη διαχειρίσιμο κόμπλεξ, του δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του με τους ανθρώπους που δεν νιώθει ότι εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εκείνον. Τα Καρκινάκια είναι συναισθηματικά και όταν ζορίζονται παθαίνουν παλιμπαιδισμό του στιλ «μου ‘φαγαν το μπιφτέκι μου». Κι αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, αφού κατεβάζουν μούτρα, ρολά, μπινελίκια και γενικώς χρυσό πιάνουν, κάρβουνο το αφήνουν από την έκρηξη αρνητικής ενέργειας. Αν τους πάρεις με το καλό και δεν χάσεις την υπομονή σου, ισιώνουν, μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσουν ευάλωτοι. Καλή τύχη.

Παρθένος

Γνωστή για την επικριτική της στάση απέναντι σε όλα, η Παρθένος γκρινιάζει διαρκώς και δύσκολα βρίσκει τα θετικά στις καταστάσεις. Επειδή θεωρεί πως τα κάνει όλα σωστά, κανείς δεν είνα αρκετά άξιος να σταθεί στο πλευρό της, ενώ όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλει, τότε ο θυμός και η αρνητική της ενέργεια κατακλύζουν το κάθε τι γύρω της. Καταλήγει να γίνεται δυσάρεστη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της να αισθάνονται άσχημα και δυσάρεστα δίπλα της.

Ζώδια και τοξικότητα

Σκορπιός

Οι αρκετά διαισθητικοί Σκορπιοί, δυσκολεύονται να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, τόσο που ορισμένες φορές και η παραμικρή αφορμή γίνεται αιτία για ένα δυνατό ξέσπασμα. Παράλληλα, αυτό το ζώδιο έχει έναν έμφυτο σνομπισμό που κάποιοι παρεξηγούν και περνάνε για κακία. Είναι πολύ καχύποπτοι και περιμένουν το χειρότερο από όλους, γι’ αυτό και συχνά φαίνεται εχθρικοί. Η συμπεριφορά τους αυτή δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα που επηρεάζει το περιβάλλον και όσους βρίσκονται γύρω τους αρνητικά.

Αιγόκερως

Την αλληλεπίδραση με άλλους κουραστική βρίσκουν οι Αιγόκεροι. Αυτή τους η αντίληψη τους κάνει να φαίνονται απόμακροι και σνομπ. Είναι απορροφημένοι στα δικά τους προβλήματα που δυσκολεύονται να δουν το τι συμβαίνει γύρω τους. Παράλληλα, μπορεί να γίνουν πολύ αυστηροί στις κρίσεις τους, ενώ και ο τρόπος που εκφράζονται είναι πολύ απότομος και ωμός. Έτσι, όσοι συζητούν μαζί τους αισθάνονται άβολα, προσβάλλονται και τελικά σταματούν να μιλούν μαζί τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share