Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βέλη» του έρωτα για Ταύρους, Παρθένους, Καρκίνους και... Τα «τυχερά» και «άτυχα» ζώδια τον Ιούνιο από την Άση Μπήλιου (Video)

Οι έρωτες του Ιουνίου!

2 Ιουνίου 2022 14:20
«Βέλη» του έρωτα για Ταύρους, Παρθένους, Καρκίνους και...  Τα «τυχερά» και «άτυχα» ζώδια τον Ιούνιο από την Άση Μπήλιου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο έκανε το πρωί της Πέμπτης (2/6), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star». Παράλληλα, για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκ

«Μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό Μάιο, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος έρχεται για να ξεκαθαρίσει λίγο τις καταστάσεις στα ερωτικά μας, αφού από τις 04/06/2022 ο Ερμής θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Στις 12/06/2022 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο είναι μια εκρηκτική όψη, η οποία φέρνει απρόσμενα και ανατρεπτικά γεγονότα μέσα στην ερωτική μας ζωή ή ακόμα και κεραυνοβόλους έρωτες για κάποιους από εσάς», είπε αρχικά η έγκριτη αστρολόγος.

«Ο μήνας κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/06/2022, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή στη συναισθηματική μας ζωή, αρκεί να προσέξουμε τις υπερβολές και να μην παρασυρθούμε από την υπεραισιοδοξία μας», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share