Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αγκάθια» από τον Κώστα Λεφάκη: Συμφορά για Ζυγούς, Αιγόκερους και...

Προσοχή!

2 Ιουνίου 2022 09:23
«Αγκάθια» από τον Κώστα Λεφάκη: Συμφορά για Ζυγούς, Αιγόκερους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σελήνη σε δυσαρμονία με Κρόνο. Συναισθηματικές και κοινωνικές αντιξοότητες. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Ζυγούς, Αιγόκερους και ένα ακόμη ζώδιο. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Αν θέλετε να ισορροπήσετε τα έσοδα και τα έξοδα σας πρέπει να φερθείτε με συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε προς το παρόν να μην ενδώσετε στην τάση καταναλωτισμού.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή διαγράφεται πολύ αισθησιακή, πέρα από τις καθημερινές υποθέσεις που σας απασχολούν. Φροντίστε να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις δεν μπορούν να αλλάξουν

Δίδυμοι

Ασχοληθείτε επιτέλους με την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και αφήστε τα «πρέπει». Ενδιαφέρουσες συναντήσεις σας χαρίζουν ενθουσιασμό και τρυφερότητα.

Καρκίνος

Ο τομέας της δημιουργίας και των αισθηματικών επιδιώξεων στο προσκήνιο, καθώς αρχίζει μια νέα εποχή ή μια νέα φάση στη ζωή σας.

ζώδια κώστας λεφάκης

Λέων

Το χαμόγελο είναι «μεταδοτικό», φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε. Αποφασίστε να αλλάξετε τη μέχρι τώρα πορεία σας και αν νιώθετε έτοιμοι για αυτό δεν χρειάζεται να το αναβάλετε.

Παρθένος

Η εποχή είναι δύσκολη και κουραστική. Καιρός να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την υγεία σας, ελέγξτε το βάρος σας και μην καταναλώνετε άσκοπα ενέργεια.

Ζυγός

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό και τον εκνευρισμό σας αν σήμερα ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης δεν θέλει ή δεν μπορεί να σας καταλάβει.

Σκορπιός

Ο Κρόνος στον Υδροχόο αλλά και ο Δίας στον Κριό σας καλούν να εκφραστείτε όχι μόνο σε πνευματικό, αλλά και σε υλικό επίπεδο. Μη διστάσετε, λοιπόν, να ακολουθήσετε την έμπνευσή σας.

Τοξότης

Καινούργια ανοίγματα σας περιμένουν κάτω από την επίδραση του Ερμή, αρκεί εσείς να επεξεργαστείτε τις προοπτικές που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Οριοθετήστε τις σχέσεις για να γίνουν καλύτερες.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας φέρνει ανανέωση και καινούργιες κατακτήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε υπόψη σας όμως, ότι η καθημερινή πορεία του μήνα δεν είναι εύκολη.

Υδροχόος

Κερδίστε τις εντυπώσεις στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον και δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ιχθύες

Μπορείτε να ολοκληρώσετε προτάσεις που σας γίνονται. Εσείς φροντίστε να βρίσκεστε σε εγρήγορση για να μπορέσετε να ωφεληθείτε σύντομα από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share