Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Σεισμός" από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολες στιγμές για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

1 Ιουνίου 2022 09:27
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Άρη και τον Δία, μία κατάσταση που δημιουργεί δύσκολα, ή δυσάρεστα περιστατικά οικογενειακής, ή επαγγελματικής φύσεως, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Την ίδια στιγμή, ο αστρολόγος έκρουσε το καμπανάκι σε Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τους κινδύνους που ενέχουν μέσα στο καλοκαίρι για τα 12 ζώδια.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Παρ’όλη την παρουσία του απαιτητικού και περιοριστικού χρόνου στον τομέα των οικονομικών, η συμβολή του Ερμή σας δίνει τις δυνατότητες για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

Ταύρος

Η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας, μπορεί να σας φέρει χαρά μέσα από μια ευχάριστη συγκέντρωση, μια έξυπνη φιλική κουβέντα και φυσικά μέσα από νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Η ένταση μπορεί να είναι το στοιχείο της καθημερινότητας, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να είστε όμως σίγουροι ότι η μετριοπάθεια και η ευελιξία σας θα επιβραβευθούν.

Καρκίνος

Η τρυφερότητα, η ζωντάνια και η ανανέωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αναδομήσετε τις σχέσεις σας πάνω σε σταθερές ρεαλιστικές βάσεις.

Λέων

Αν και η ψυχολογική σας κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη αυτό το διάστημα, φροντίστε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, γιατί δεν αρκεί η εξυπνάδα και το χιούμορ σας για να αρέσετε.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να δείτε με πρακτικό μάτι τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς δεσμούς σας, μιας και δεν μπορείτε να αποφύγετε την αντιμετώπιση τους.

'Σεισμός' από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολες στιγμές για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Ζυγός

Μία σχέση με αγαπημένο πρόσωπο, σας ταλαιπωρεί αναμφισβήτητα αλλά τελικά ο χαρακτήρας σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε έξυπνες και τολμηρές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός

Η περίοδος αυτή σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε χαθεί μέσα σ’ ένα λαβύρινθο, μην ξεχνάτε όμως ότι όσο δύσκολη και αν παρουσιάζεται είναι πολύ σημαντική για σας.

Τοξότης

Την περίοδο αυτή παρουσιάζονται νέοι τρόποι επικοινωνίας και απίστευτες δυνατότητες γνώσης, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις για άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος πριν σιγουρευτείτε για τη δική σας διάθεση.

Υδροχόος

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο φως και ο Ήλιος από τους Διδύμους σας βοηθά την εβδομάδα αυτή να βρείτε τρόπους να τις καλύψετε.

Ιχθύες

Ο Ήλιος σάς θυμίζει ότι πρέπει να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας και να χρησιμοποιήσετε τη λογική και την πρόνοια μαζί σε κάθε τομέα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share