Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Προσγείωση από τη Λίτσα Πατέρα: Προσεκτικά τα «βήματα» για Κριούς, Τοξότες και...

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

29 Μαΐου 2022 08:43
Προσγείωση από τη Λίτσα Πατέρα: Προσεκτικά τα «βήματα» για Κριούς, Τοξότες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα εμφανίζεται μεν ξανά αισιόδοξη, αλλά ζητά προσεκτικά «βήματα» από τα ζώδια μέσα στις επόμενες ώρες, φέρνοντας μια μικρή... προσγείωση.

Θέματα καριέρας και οικονομικά φαίνεται, ότι θα μας απασχολήσουν, με τις εξελίξεις να έρχονται, ειδικά για όσους έδωσαν «μάχες», με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να μας έχει ευχάριστα.

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική όψη Άρη-Δία αυτή την περίοδο μπορεί να απογειώσει τις υποθέσεις σας, φροντίστε όμως τα βήματά σας να είναι μετρημένα, για να μην… προσγειωθείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το βραδάκι ασχολείστε αποκλειστικά με τα θέλω σας, η όψη Άρη-Δία όμως σας καλεί να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το βραδάκι και μετά το μυαλό σας στρέφεται στις πιο προσωπικές σας υποθέσεις, ενώ η συνάντηση Άρη-Δία μέλλει να δώσει νέα πνοή στα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνετε μάχες για την καριέρα αυτή την περίοδο, όμως είναι κάτι που σας ανταμείβει. Μέχρι το βραδάκι πάντως σήμερα, μπορείτε να δείτε φίλους.

ΛΕΩΝ

Αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο τότε αυτή την περίοδο με την ευεργετική επίδραση της όψης Άρη-Δία, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το βραδάκι η μέρα κινείται σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ενώ η συνάντηση Άρη-Δία μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, τότε γίνονται σπουδαίες κινήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι του Οκτωβρίου έχουν πολλές υποθέσεις να λύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά, καθώς μπορείτε να επιτύχετε πολλά, ενώ αν υγεία είχε ταλαιπωρηθεί, έχετε πολλές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο μπορείτε να καταφέρετε πολλά με τα δημιουργικά σας σχέδια, οι του Δεκεμβρίου πάντως έχουν να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε χρόνο στο σπίτι και τις υποθέσεις του (ή με τους οικείους σας) καθώς μπορείτε να ανταμειφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σας πτοεί ο ανάδρομος Ερμής, αυτή η περίοδος έχει πολλές ευκαιρίες και βοήθεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα οικονομικό θέμα έχει τα φόντα να προχωρήσει πολύ καλά, ενώ σήμερα μέχρι το βραδάκι στηρίζεστε στις επαφές σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share