Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

«Φαρμάκι» από Βίκυ Παγιατάκη: Στο στόχαστρο Σκορπιοί, Υδροχόοι και...

Αναλυτικά οι προβλέψεις της

27 Μαΐου 2022 12:13
«Φαρμάκι» από Βίκυ Παγιατάκη: Στο στόχαστρο Σκορπιοί, Υδροχόοι και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Πίεση από παντού θα υποστούν Σκορπιοί, Υδροχόοι και ένα ακόμη ζώδιο.

Παράλληλα, προβληματισμό για 3 ζώδια προκαλούν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Κριός: Κέρδος και ευχαρίστηση στο τέλος της εβδομάδας

Ταύρος: Λίγη κούραση αλλά και δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα

Δίδυμοι: Οι προσπάθειες τώρα φέρνουν καλό αποτέλεσμα

Καρκίνος: Αν δεν είναι ευκολά σήμερα σας αποζημιώνει το αύριο

Λέων: Προηγούνται οι «άλλοι» αυτό το σαββατοκύριακο

Παρθένος: Είναι ιδιαίτερο αυτό το σαββατοκύριακο – Δράση

Ζυγός: Ψυχική ενδυνάμωση και δυνατότητα «κέρδους»

Σκορπιός: Έχει κούραση και ανησυχία γι’ αυτό προσοχή στις επιλογές σας

Τοξότης: Βελτιώσεις παντού – Εργασία και φυσική κατάσταση προηγούνται

Αιγόκερως: Όλα όσα βοηθούν και ευχαριστούν

Υδροχόος: Μην επιλέξετε τα δύσκολα όπου μπορείτε

Ιχθύες: Οι δυνατότητες παντού από σήμερα

Δείτε όσα ανέφερε:

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, τολμηρός, ριψοκίνδυνος, μαχητής. Προσπαθεί να είναι ο πρώτος σε όλα, από την δουλειά και τον αθλητισμό μέχρι τα πάρτι και τα ξενύχτια. Έχει αυτό που λέμε καλώς εννοούμενο θράσος και δε φοβάται να επιχειρήσει το οτιδήποτε. Θα μπει «μέσα στη φωτιά», αλλά στο τέλος θα βγει νικητής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και κυρίως θέλει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους, να είναι ανώτερος. Είναι αρκετά θαρραλέος, έχει σιγουριά και πίστη στον εαυτό του και δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γνωστές τις ικανότητές του. Ποτέ δεν αμφιβάλλει για το τι θέλει και σπάνια αποτυγχάνει.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από το Σκορπιό. Είναι μεθοδικός, εστιασμένος στο στόχο του και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τα καταφέρει. Έχει ισχυρό ένστικτο, είναι δυνατός, γίνεται αδίστακτος, αν χρειαστεί και θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Στο τέλος θα είναι ο νικητής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Στόχος του είναι η κορυφή σε ό,τι κάνει. Προσπαθεί πολύ, δουλεύει ασταμάτητα, το πάει σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, ενίοτε γίνεται ψυχρός ή και σκληρός, ωστόσο, φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς, να καλύπτει τα κενά του και έχει απεριόριστη υπομονή. Όσα «χαστούκια» και αν φάει, στο τέλος θα καταξιωθεί.

Δίδυμος

Το outsider της λίστας μπορεί να καταφέρει πολλά στον εργασιακό χώρο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον τομέα της επικοινωνίας. Το μότο του είναι «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και έτσι καταφέρνει να κατακτά την επιτυχία χωρίς να κοπιάζει και πολύ, καθώς είναι πολύ διπλωμάτης και δουλεύει έξυπνα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share