Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το τραγούδι που αποκαλύπτει σε κάθε ζώδιο τα ερωτικά για το καλοκαίρι 2022

Τα άστρα αποκαλύπτουν

27 Μαΐου 2022 10:09
Το τραγούδι που αποκαλύπτει σε κάθε ζώδιο τα ερωτικά για το καλοκαίρι 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα άστρα κάνουν τις προβλέψεις τους για τα ερωτικά όλων των ζωδίων. Μίας και το καλοκαίρι όμως, συνδέεται με χαλάρωση και τραγούδια, τα άστρα αποκαλύπτουν τα ερωτικά κάθε ζωδίου με ένα τραγούδι.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποιοι είναι οι 4 πιο τσιγκούνηδες του ζωδιακού.

Κριός

Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι ξεκάθαρα! Με Δία πάνω σου και πλανήτες στο φιλικό Λιοντάρι, απλά περνάς υπέροχα, ιδίως στα ερωτικά σου Κριαράκι! Γλέντα το και γίνε και πάλι παιδί!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι, πηδά στο δρόμο απ’ των σπιτιών τις σκεπές! Είναι παιδί και με τραβάει απ’ το χέρι! Στο τέλος όλες οι υπόγειες στοές, βγάζουν σ’ ένα φωτεινό καλοκαίρι»,

Ταύρος

Καλοκαίρι με ανατροπές, αλλά και… παράνομους έρωτες! Και το παρελθόν που επιστρέφει! Συναισθηματικά ανανεώνεσαι, παρόλο που έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια! Ξέρεις που λύνονται όλα; Στη θάλασσα!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Δε θυμάμαι αν στο είχα πει, μα σ’ αγαπούσα, πίσω απ’ το φεγγάρι είχα κρυφτεί και σε κοιτούσα»

Δίδυμος

Ένα γλέντι θα είναι το φετινό Καλοκαίρι! Έρωτας, τύχη, καλοπέραση, επίτευξη στόχων, νέα ξεκινήματα, ανανέωση! Ένα τέλειο καλοκαιράκι σου λέω!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Ό,τι κι αν ζήσουμε το `χουμε δει, σαν μία σκηνή από άλλη ταινία! Κι όλος ο κόσμος μωρό μου μπορεί και το ζει, έλα κερνάω καφέ στην πλατεία.»

Καρκίνος

Μωρέ καλοκαιριάτικα σε τρέχουν με την δουλειά και μου κουράζεσαι! Ε, λοιπόν όχι! Ένα τόσο συναισθηματικό μαναράκι σαν εσένα, οφείλει έστω λίγες μέρες μέσα στο καλοκαίρι, να φύγει με το άλλο του μισό, κάπου μακριά και να ξεφύγει από εργασία και καθημερινότητα! Give yourself a break επιτέλους!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Να μαγειρέψεις το πρωί, ν’απλώσεις ό, τι έχει πλυθεί, να σιδερώσεις, να μαζέψεις, να σκουπίσεις πριν να’ρθει. μετά να πάμε στη λαϊκή κι έπειτα ΟΤΕ, νερό, ΔΕΗ, για να πληρώσω give me a break!»

Λέων

Άκου τώρα τι παίζει με το φετινό καλοκαίρι! Θα σου δώσει άπλετη τύχη και πολλές ερωτικές χαρές! Επιπλέον, θα σου δώσει και πόνους, ανατροπές και δυσκολίες! Από το Α στο Ω και θα τραγουδάς για αγάπες του καλοκαιριού που έληξαν άδοξα.

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Βραδιές τ’ Αυγούστου θα’ρθουν πάλι, θα περάσουνε άλλες αγάπες θα μου σβήσουνε τον πόθο, μ’ αυτό το βράδυ τα τσιγάρα δε θα φτάσουνε, θα ‘ρθεις να κλέψεις ότι έμεινε, το νιώθω»

Παρθένος

Καλέ όλα καλά! Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι/κορίτσι σου! Αλλά μην ξεχνιόμαστε! Ο Ποσειδώνας συνεχίζει τις τρικλοποδιές και τις ουτοπίες! Μην προσγειωθείς απότομα λοιπόν!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Πόρτα έχω στο φως κι ο καημός αδερφός! Και μου δίνει ο Θεός, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου!»

Ζυγός

Ένα τέλειο και απόλυτα ερωτικό και συντροφικό καλοκαίρι είναι εδώ για εσένα καρδούλα μου! Νέα σχέση, επισημοποίηση ή μπλε χάντρα πάνω σου, για να μην σε ματιάσουν;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Το θαλασσί της θάλασσας κι όλο το μπλε του χάρτη, να μπει στη χάντρα που φοράς, να μη σε πιάνει μάτι»

Σκορπιός

Μπορεί οικογενειακά και εργασιακά θέματα να σε τρέχουν αυτό το καλοκαίρι, αλλά ένα είναι σίγουρο! Εμφανισιακά, ομορφαίνεις, λάμπεις και γεμίζεις θαυμαστές!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι, κάνω ντου και τρομάζει ο ντουνιάς»

Τοξότης

Μιλάμε για ένα ΘΕΪΚΟ καλοκαίρι! Μόνο ερωτικές επιτυχίες, χαρές, κατακτήσεις, φλερτ, αισθηματικές επαφές! Το νου σου μόνο Τοξοτάκι, στις εξιδανικεύσεις!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός!»

Αιγόκερως

Αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται πάθος και συναίσθημα και σαφώς οι πιο ευνοϊκές ώρες είναι οι βραδινές! Α, και μία επιστροφή από το ερωτικό παρελθόν, μυρίζει γιασεμί! Απόλαυσε το!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Ένας κόσμος τραγούδια, ένα δάσος “σ’ αγαπώ”, μες στα μάτια σου παίζουνε κρυφτό.»

Υδροχόος

Ένα ιδανικό καλοκαίρι, για εκδρομές, ταξίδια και νέα ξεκινήματα! Μη κατάλληλο ωστόσο, για σταθερότητα και γερές βάσεις στον έρωτα! Δεν κοιτάς απλά την πάρτη σου, λέω εγώ;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Μόνο για μένα, θέλω να ζήσω, να σβήσω το χθες και να βγω!»

Ιχθύς

Μωρέ οκ, δεν αντιλέγω, το φετινό καλοκαίρι έχεις ρομαντισμός και αισθησιασμό και εσύ ζεις το όνειρο! Έλα όμως που ο Ποσειδώνας θα σε ξυπνήσει απότομα από το όνειρο, εκεί που «κοιμάσαι» και γελάς!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2022, είναι: «Άρχισε να πέφτει η βραδιά, και έγειρε επάνω μου γλυκά, κι’ είναι τα μάτια της κλειστά, όνειρο θα βλέπει και γελά!»

Πηγή: erwtoskopio.oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share