Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

27 Μαΐου 2022 07:01
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δες εδώ ποιοι είναι οι 4 πιο τσιγκούνηδες του ζωδιακού.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος και ζητάς επιτακτικά όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες και το αν πληγώνεις τους άλλους! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, την σημερινή ημέρα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου επιφέρει ζημιές, αν δεν συγκρατηθείς!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, δεν πρέπει να βασίζεσαι στο ένστικτο και την διαίσθηση σου! Οφείλεις να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε την λογική σου και την σοφία που έχεις αποκομίσει από τις εμπειρίες σου! Μην παρασύρεσαι σε ψυχολογικά βάσανα, που προέρχονται από άγχη και φοβίες!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα επηρεάσει πολύ τον φιλικό τομέα και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Πρέπει να αναμένεις αναθεωρήσεις αναγκαστικές, μετά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, σε ορισμένες φιλικές σου σχέσεις και οφείλεις να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος, ώστε να εξομαλυνθούν.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε άφορα άμεσα! Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε κάθε σου δράση και σε κάθε σου συνομιλία, προκειμένου να μην εκτεθείς κοινωνικά! Αρκετοί από τους ανταγωνιστές σου, θα προσπαθήσουν ενδεχομένως να σε βλάψουν και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να τους αντικρούσεις!

ζώδια 27 μαίου

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, τις κοινωνικές σου σχέσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάποια εκδρομή ή έξοδο, ή ακόμα και μία κοινωνική συναναστροφή, οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βάλλουν ψυχολογικά! Πιθανόν να αναγκαστείς, να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας εκ νέου κάποια πράγματα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από συναναστροφές, θα σου δείξει ποιοι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου και ποιοι όχι! Ορισμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν μία αινιγματική διάθεση, που σου κινεί το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει την καχυποψία σου και την ανασφάλεια σου!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις να βάζεις οριστικό τέλος στα μπερδέματα που ταλαιπώρησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και κάνε εσύ την επιλογή, για το ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την παρέα σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα νιώθεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο! Μην αγχώνεσαι όμως! Η σημερινή ημέρα, είναι σαφώς μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου, την ξεκούραση σου και την εμφάνιση σου!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Μπορείς να αναμένεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκέδαση! Θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις εύκολα, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, επικεντρώνεσαι σε μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές την σημερινή ημέρα, αφού το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει κάποιες αναποδιές σε αυτούς τους τομείς! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά τολμηρός και ριψοκίνδυνος σε συνομιλίες, αλλά και στην οδήγηση! Επιπλέον, προστάτεψε σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην ιδιαίτερα αναγκαία, προστασία των κεκτημένων σου, όπως και στην διατήρηση των αξιών σου! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που γεννά η ημέρα αυτή, γεγονός που θα προκαλέσει σύγχυση στην καθημερινότητα σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share