Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

Σεισμός από τον Κώστα Λεφάκη - Ερωτικά εμπόδια για Παρθένους, Σκορπιούς και 1 ακόμα ζώδιο

Αναλυτικά οι προβλέψεις του αστρολόγου!

26 Μαΐου 2022 14:55
Σεισμός από τον Κώστα Λεφάκη - Ερωτικά εμπόδια για Παρθένους, Σκορπιούς και 1 ακόμα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ερμής σε αρμονία με Αφροδίτη και μια μικρή δυσαρμονία Άρη – Ουρανού φέρνει εναλλαγή ευχάριστων με δυσάρεστα περιστατικά, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Με την ευκαιρία, δείτε το παγωτό που προτιμάτε ανάλογα με το ζώδιο σας.

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Αισθηματικά, σας ενδιαφέρει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Μικρές χαρές ή ευκαιρίες προβολής για τους ελεύθερους.

Ταύρος

Οι εξελίξεις στα προσωπικά και κοινωνικά σας θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό σας, Όταν τα έχετε καλά με τον εαυτό σας, γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί, τολμηροί, και συγχωρείτε ευκολότερα εκείνους που σας έθιξαν.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά φροντίστε να είστε σαφείς στις συνεννοήσεις σας και κάντε αυτά που σας αναλογούν, ώστε να έχετε γρηγορότερες εξελίξεις. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Καρκίνος

Ασκηθείτε στη σιωπή. Προσέξτε αυτά που λέτε γιατί φτάνουν και σε εκείνους που δεν πρέπει να τα ακούσουν!

Λέων

Θα ήταν χρήσιμο να φανερώσετε τις προθέσεις σας απέναντι στον άνθρωπο που σας αφορά. Ξέρετε πως είναι δύσκολο να αναιρέσετε κάποιες εντυπώσεις, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σας πρέπει να μπείτε στη θέση του άλλου και να δείτε πόσο διαφορετικά φαίνονται τα πράγματα. Οικονομικά, φανείτε εγκρατείς στα έξοδα και μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα σε κάποιες προηγούμενες ενέργειές σας.

Σεισμός από τον Κώστα Λεφάκη - Ερωτικά εμπόδια για Παρθένους, Σκορπιούς και 1 ακόμα ζώδιο

Ζυγός

Είστε επιρρεπείς σε έξοδα σήμερα και θα πρέπει να συγκρατήσετε τη διάθεσή σας για αγορές και κατανάλωση. Ιεραρχήστε τις ανάγκες και ταιριάξτε τις με τις δυνατότητές σας.

Σκορπιός

Αισθηματικά, εσείς που είστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται, φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα έχουν κόστος.

Τοξότης

Προσοχή στους κρυφούς δεσμούς και έρωτες, καθώς πολλοί δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας, από μια εξέλιξη που περιμένατε καιρό.

Αιγόκερως

Φροντίστε τις ευαίσθητες σχέσεις σας. Περιποιηθείτε κι εσείς τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν με αφοσίωση.

Υδροχόος

Κάποιοι μπορείτε να ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις ασχολίες σας. Αφήστε το καθήκον για άλλη μέρα!

Ιχθύες

Το σπίτι θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο και καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν όπως έχετε σχεδιάσει.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share