Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

"Μαύρη" Πέμπτη από τη Λίτσα Πατέρα για Ταύρους, Καρκίνους και 1 ακόμα ζώδιο

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

26 Μαΐου 2022 09:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολη Πέμπτη ξημερώνει για 3 ζώδια, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Συναισθηματικά εμπόδια και εντάσεις επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για Ταύρους, Καρκίνους και 1 ακόμα ζώδιο. Με την ευκαιρία, δείτε τις δυσκολίες που αναμένεται να περάσουν όλα τα ζώδια το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει τα θέλω σας στην πρώτη γραμμή, μολονότι δεν θα λείψουν από μέρους σας και κάποιοι παρορμητισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα δείχνει πως κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες ίσως φέρουν εμπόδια...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Κριό δείχνει για εσάς ότι θα είναι καθοριστική σήμερα η συμβολή των φίλων σας στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, τότε πιθανώς να έχετε διαπληκτισμούς με σημαντικά πρόσωπα, ενώ οι υπόλοιποι ασχολείστε με υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να δείτε σήμερα τα σχέδιά σας να προχωρούν, ένα διαδικαστικό ζήτημα όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως μπαίνετε στην διαδικασία να ζυγίσετε ποιος σας «οφείλει» τι, καθώς η μέρα σήμερα στρέφει το βλέμμα σας στις βαθύτερες ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, ίσως αυτές τις μέρες έχουν εντάσεις, ενώ από οι του Οκτωβρίου έχουν σήμερα κάποια θέματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

'Μαύρες' προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα για Ταύρους, Καρκίνους και 1 ακόμα ζώδιο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, όσο περισσότερη πειθαρχία, τόσο το καλύτερο! Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις ωραίες μέρες της εβδομάδας, τηρουμένων των αναλογιών! Ακόμα και αν συναντάτε εμπόδια, καταφέρνετε να πετύχετε στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σας δώσει σήμερα, προσέχετε όμως μήπως είστε πολύ σκληροί στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο σχετίζεται με συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα. Σε γενικές γραμμές πάντως, εσείς κινείτε τα νήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί μέσα στην ημέρα να έχετε ερωτηματικά ως προς οικονομικά ζητήματα, όμως το κλίμα κινείται σε γνώριμα πλαίσια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share