Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές ώρες για Ζυγούς, Τοξότες και...: Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη για 3 ζώδια!

Αστρολογική βόμβα από τον Κώστα Λεφάκη!

25 Μαΐου 2022 13:06
Εφιαλτικές ώρες για Ζυγούς, Τοξότες και...: Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, προειδοποιεί! Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Με την ευκαιρία δείτε και τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός
Οι εξελίξεις θα είναι περισσότερο σιωπηλές, παρά δημόσιες. Οι ζυμώσεις είναι έντονες στο παρασκήνιο των αισθηματικών σας

Ταύρος
Θα φανερωθούν στιγμές που θα κριθούν ωφέλιμες για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Δείτε το συμφέρον σας και φανείτε τολμηροί.

Δίδυμοι
Χρειάζεται προσοχή ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας. Οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας μπορεί να μην σας εξυπηρετούν όσο πιστεύετε!

Καρκίνος
Είστε εσείς που καθορίζετε τις εξελίξεις στη σχέση σας. Μαλακώστε, αποφύγετε εγωισμούς και φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί και συναισθηματικοί!

Λέων
Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε και υποστηρίξτε τα συμφέροντά σας. Οικονομικά προβλέπονται συνεννοήσεις για τα περαιτέρω των υποθέσεών σας.

Εφιαλτικές ώρες για Ζυγούς, Τοξότες και...: Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη για 3 ζώδια!

Παρθένος
Χρειάζεται ιδιαίτερη υπομονή και διπλωματία εκ μέρους σας. Η οικογένεια μπορεί να σας απασχολήσει και να σας ανησυχήσει. Αποφύγετε την ένταση!

Ζυγός
Είστε προ αποφάσεων και θα πρέπει να λειτουργήσετε με ψυχραιμία, Οι επιδιώξεις που δεν είχαν αίσιο τέλος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας αποκαρδιώσουν και να σας αποπροσανατολίσουν.

Σκορπιός
Αισθηματικά πολλά αλλάζουν, εξ αιτίας μιας δικής σας απόφασης, μέσα σε ένα ρευστό κλίμα, το οποίο είναι καλύτερα να το αφήσετε ανέγγιχτο.

Τοξότης
Οι πολλές υποχρεώσεις σας απομακρύνουν από ανθρώπους που σας φροντίζουν ανιδιοτελώς. Δείξτε την εκτίμησή σας απέναντι σε εκείνους που σας περιβάλλουν με θετικά αισθήματα.

Αιγόκερως
Μην αντιδράτε τόσο πολύ όταν σας κάνουν κάποιες υποδείξεις. Οικονομικά τακτοποιήστε υποχρεώσεις, αλλά ανταποκριθείτε και θετικά σε προτάσεις και ευκαιρίες, έστω και αν είναι μικρότερες των προσδοκιών σας.

Υδροχόος
Επιμείνετε στις επιθυμίες σας με πρακτικό όφελος, δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και κάντε έξυπνες κινήσεις στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες
Υπάρχει ευθύ πεδίο δράσης για εσάς σε όλους τους τομείς που σας αφορούν. Αισθηματικά μην απαιτείτε περισσότερα από όσα έχετε ήδη λάβει και μην ωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share