Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Απρόοπτα από τη Βίκυ Παγιατάκη: «Πόλεμος» για Λέοντες, Παρθένους και...

Προσοχή!

24 Μαΐου 2022 13:59
Απρόοπτα από τη Βίκυ Παγιατάκη: «Πόλεμος» για Λέοντες, Παρθένους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Πίεση από παντού θα υποστούν Λέοντες, Παρθένοι και ένα ακόμη ζώδιο.

Παράλληλα, προβληματισμό για 3 ζώδια προκαλούν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Κριός: Έστω και στο…παρά πέντε βάλτε ένα μικρό λιθαράκι

Ταύρος: Καλώς να τον υποδεχτείτε ξανά για να ξυπνήσουν τα…αίματα

Δίδυμοι: Μία ιδιαίτερη μέρα θετικά και αρνητικά

Καρκίνος: Σήμερα τα μεγάλα «ναι» και τα μεγάλα «όχι»

Λέων: Μην τον… σνομπάρετε. Θέλει προσοχή διότι…

Παρθένος: Μην χάσετε τον έλεγχο τώρα στο τέλος

Ζυγός: Δύο είναι οι τομείς που είναι σήμερα στο προσκήνιο

Σκορπιός: Πολλά λόγια και…βαβούρα ίσως καθ’ υπερβολήν

Τοξότης: Είναι μόνο αυτή η ημέρα. Λίγη υπομονή παρακαλώ

Αιγόκερως: Όλα σήμερα που η… μπίλια γυρίζει περισσότερο υπέρ σας

Υδροχόος: Φιλτράρετε προσεκτικά ό,τι λέτε, διαβάζετε, υπογράφετε

Ιχθύες: Είναι μόνο μία για το εποικοδομητικό «αντίο»

Δείτε το βίντεο:

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, τολμηρός, ριψοκίνδυνος, μαχητής. Προσπαθεί να είναι ο πρώτος σε όλα, από την δουλειά και τον αθλητισμό μέχρι τα πάρτι και τα ξενύχτια. Έχει αυτό που λέμε καλώς εννοούμενο θράσος και δε φοβάται να επιχειρήσει το οτιδήποτε. Θα μπει «μέσα στη φωτιά», αλλά στο τέλος θα βγει νικητής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και κυρίως θέλει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους, να είναι ανώτερος. Είναι αρκετά θαρραλέος, έχει σιγουριά και πίστη στον εαυτό του και δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γνωστές τις ικανότητές του. Ποτέ δεν αμφιβάλλει για το τι θέλει και σπάνια αποτυγχάνει.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από το Σκορπιό. Είναι μεθοδικός, εστιασμένος στο στόχο του και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τα καταφέρει. Έχει ισχυρό ένστικτο, είναι δυνατός, γίνεται αδίστακτος, αν χρειαστεί και θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Στο τέλος θα είναι ο νικητής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Στόχος του είναι η κορυφή σε ό,τι κάνει. Προσπαθεί πολύ, δουλεύει ασταμάτητα, το πάει σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, ενίοτε γίνεται ψυχρός ή και σκληρός, ωστόσο, φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς, να καλύπτει τα κενά του και έχει απεριόριστη υπομονή. Όσα «χαστούκια» και αν φάει, στο τέλος θα καταξιωθεί.

Δίδυμος

Το outsider της λίστας μπορεί να καταφέρει πολλά στον εργασιακό χώρο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον τομέα της επικοινωνίας. Το μότο του είναι «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και έτσι καταφέρνει να κατακτά την επιτυχία χωρίς να κοπιάζει και πολύ, καθώς είναι πολύ διπλωμάτης και δουλεύει έξυπνα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share