Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολική ανατροπή από Κώστα Λεφάκη: Απρόοπτα για Καρκίνους, Σκορπιούς και...

Προειδοποίηση από τον αστρολόγο

24 Μαΐου 2022 09:19
Ολική ανατροπή από Κώστα Λεφάκη: Απρόοπτα για Καρκίνους, Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρμονία Ερμή – Άρη, γωνία και αρμονία Αφροδίτης – Κρόνου. Ασφαλιστικές δικλείδες προστατεύουν από εξωτερικά περιστατικά και από το γενικότερο κλίμα που δυσκολεύει. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Καρκίνους, Σκορπιούς και ένα ακόμη ζώδιο. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Προσέχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τη δημιουργία νέων εξόδων. Αποφύγετε ενοχλήσεις από εκείνους που θεωρείτε ότι βολεύονται από τη στάση σας.

Ταύρος

Αποζητάτε μια προσωπική και αισθηματική ανανέωση καθώς περνάτε μια περίοδο που δεν νιώθετε ικανοποίηση από την καθημερινότητα. Αποφύγετε σκέψεις που επιδεινώνουν την κατάσταση!

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας στέλνουν θετικά μηνύματα. Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί και πιο συντηρητικοί στη διαχείρισή τους. Υποχρεώσεις υπάρχουν, αλλά είναι βατές.

Καρκίνος

Η μέρα έχει απρόοπτα και καλό θα ήταν να προσέχετε λόγια και πράξεις. Βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι είναι σε θέση να τηρήσουν τις συμφωνίες σας.

ζώδια κώστας Λεφάκης

Λέων

Αναζητήστε συντροφιά από ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και δεν σας εναντιώνονται. Το απρόοπτο θα παίξει το ρόλο του και δεν πρέπει να σας αιφνιδιάσει.

Παρθένος

Είστε περισσότερο αισιόδοξοι από άλλες φορές. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και μην μπερδεύεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Μια είδηση θα σας προβληματίσει.

Ζυγός

Αμυντικό θα χαρακτήριζα το διάστημα της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς. Το κλίμα αυτό διαμορφώνεται από τη συμπεριφορά εκείνων που μοιράζεστε τον έρωτα.

Σκορπιός

Διλήμματα στα προσωπικά και αισθηματικά δεν θα λείψουν, αλλά στο τέλος θα οδηγηθείτε εκεί που σας εξυπηρετεί να καταλήξετε. Αφήστε τον χρόνο να σας οδηγήσει σε αυτό το τέρμα.

Τοξότης

Ανανέωση σε κοινωνικές δραστηριότητες και φίλους φέρνει η μέρα. Μπορείτε επίσης να επισκευάσετε μια ζημιά ή μια δυσλειτουργία ενός μηχανήματος.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας στα θέματα που προκύπτουν με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Αισθηματικά ακολουθήστε το ένστικτό σας και φερθείτε ανάλογα.

Υδροχόος

Η καθημερινότητα φαίνεται να τακτοποιείται καθώς πήρατε τις δραστικές αποφάσεις που χρειάζονταν. Τώρα μένει ένα ζήτημα τακτοποίησης σχετικά με ένα αγαπημένο πρόσωπο και τις ανάγκες του.

Ιχθύες

Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτά που σας προτείνουν, αλλά δεν σας πείθουν. Κερδίστε χρόνο απέναντι σε πιέσεις και μην ενδίδετε αν δεν είστε σίγουροι.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share