Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Μπερδέματα από Λίτσα Πατέρα: Ανατροπές για Παρθένους, Σκορπιούς και...

Προσοχή!

23 Μαΐου 2022 10:06
Μπερδέματα από Λίτσα Πατέρα: Ανατροπές για Παρθένους, Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί Παρθένους, Σκορπιούς και άλλο ένα από τα ζώδια, τα οποία οφείλουν να δείξουν προσοχή στα «βήματά» τους, καθώς για σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου θα προκύψουν μπερδέματα και ανατροπές.

Με την ευκαιρία δείτε και ποια είναι τα 3 πιο ευέξαπτα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο ανάδρομος Ερμής περνά ξανά στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναντιέστε στο εξής μέχρι τις 3/6 με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ

Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Ταύρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

ΖΥΓΟΣ

Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα περνά στον Ταύρο και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, από σήμερα που ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Ταύρο!

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής περνά σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share