Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πάνω-κάτω από Κώστα Λεφάκη: Αλλάζει άρδην η ζωή για Δίδυμους, Ιχθύες και...

Μεγάλες αλλαγές!

22 Μαΐου 2022 10:53
Τα πάνω-κάτω από Κώστα Λεφάκη: Αλλάζει άρδην η ζωή για Δίδυμους, Ιχθύες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Δίδυμους, Ιχθύες και ένα ακόμη ζώδιο. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Θέματα οικογενειακού ενδιαφέροντος όμως χρειάζονται καλύτερη διαχείριση εκ μέρους σας. Όσο καλά όμως και αν τα καταφέρετε, θα έχετε πάντα στο νου την επόμενη υποχρέωσή σας.

Ταύρος

Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα και δεν πρέπει να τις υποτιμήσετε. Δώστε ώθηση στα σχέδιά σας που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση της καθημερινότητάς σας!

Δίδυμοι

Συνεχίστε να αισιοδοξείτε για το μέλλον που θα φέρει κάποιες αισθητές και χρήσιμες αλλαγές. Αυτό αφορά στους περισσότερο φιλόδοξους από εσάς, αλλά και σε όσους έχετε ανάγκη να διαφοροποιηθείτε από τους γύρω σας.

Καρκίνος

Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε ευχάριστες και θετικές εντυπώσεις για το άτομό σας, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε πιο επίμονοι και πιο σκόπιμοι.

Λέων

Αποφύγετε να μιλήσετε, ή να βγάλετε συμπεράσματα όταν είστε εκνευρισμένοι. Οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι ξέρουν να σιωπούν και να περιμένουν όταν διακρίνουν ότι χάνετε την ψυχραιμία σας.

Παρθένος

Απολαύστε τη συντροφιά των αγαπημένων και των φίλων σας. Ηρεμήστε από σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και μη βιάζεστε να αναλάβετε δράση για κάτι που μπορεί ακόμα να περιμένει.

Ζυγός

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μη δίνετε αφορμές για αντιπαράθεση. Συνήθως έχετε τρόπο να ξεφεύγετε από τα δύσκολα, αλλά φροντίστε να μη συσσωρεύσετε άλλη ένταση μέσα σας.

Σκορπιός

Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να συζητήσετε αυτά που αποφεύγετε τόσο καιρό. Βρείτε την κατάλληλη ώρα να μιλήσετε γι αυτά που σας προβληματίζουν.

Τοξότης

Μπορεί να νιώθετε στριμωγμένοι από υποχρεώσεις, αλλά δεν χάνετε την αισιοδοξία σας. Τα αισθηματικά σας είναι καλύτερα, αν και δεν δηλώνετε ακόμα ικανοποιημένοι.

Αιγόκερως

Θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Τακτοποιήστε όμως το χώρο σας, ιδιαίτερα εσείς που δηλώνετε φανατικοί εργένηδες.

Υδροχόος

Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της ηρεμίας και της αποτοξίνωσης από τις έγνοιες και τις φροντίδες για τους άλλους.

Ιχθύες

Αισθηματικά έχετε ευκαιρίες να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να τον κάνετε να ανταποκριθεί στα αισθήματά σας. Είστε ακαταμάχητοι αυτήν την περίοδο.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share