Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από τον Κώστα Λεφάκη: Τα πάνω-κάτω για Ζυγούς, Σκορπιούς και...

Τι θα φέρει η σημερινή μέρα;

21 Μαΐου 2022 09:24
Ανατροπή από τον Κώστα Λεφάκη: Τα πάνω-κάτω για Ζυγούς, Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύνοδος Ήλιου- Ερμή. Αποφάσεις που παίρνονται και επιλογές που γίνονται θα είναι ισχυρές. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Ζυγούς, Σκορπιούς και ένα ακόμη ζώδιο. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Αισθηματικά, για αρκετούς από εσάς προκύπτει ενδιαφέρον για μια νέα γνωριμία ή μια καλή ευκαιρία προσέγγισης με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει

Ταύρος

Η εβδομάδα τελειώνει αλλά τα σχέδια για τους πιο φιλόδοξους από εσάς συνεχίζονται και δεν πρέπει να φοβηθείτε τον ίδιο σας τον εαυτό, σε αυτά που επιδιώκετε.

Δίδυμοι

Φροντίστε τις σχέσεις σας και φανείτε περισσότερο προοδευτικοί στις ενέργειές σας! Είστε οι μόνοι που μπορείτε να πείσετε και να καταφέρετε να έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις μονομερείς ενέργειες, φανείτε περισσότερο διπλωμάτες σε κάθε είδους διεκδίκησή σας και απαντήστε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που θέτετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας.

λεφάκης κώστας

Λέων

Η εργατικότητά σας είναι παροιμιώδης αλλά ορισμένες φορές γίνεστε εσείς οι ίδιοι τα θύματα της σχολαστικότητάς σας. Επαγγελματικά υποστηρίξτε τις προσπάθειες εκείνων που φαίνεται να έχουν τον τρόπο να αλλάξουν κάποια από τα κακώς κείμενα.

Παρθένος

Ωφελήστε αν είστε περισσότερο δραστήριοι σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, σχεδίων και τακτοποίησης υποχρεώσεων. Κρατήστε αμυντική στάση όταν θίγονται κάποια δικαιώματα ή συμφέροντά σας.

Ζυγός

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύς, εκθέτοντάς σας σε κινδύνους παρεξηγήσεων και άλλων αντιδράσεων. Είναι ευκολότερο δηλαδή να εκτεθείτε για ασήμαντη αφορμή γι αυτό προσέξτε!

Σκορπιός

Αισθηματικά κάποιοι από εσάς προβληματίζεστε από τη στάση του συντρόφου σας σε ένα σημαντικό για εσάς ζήτημα. Δείτε τι εναλλακτικές υπάρχουν για να τον πείσετε για τις απόψεις σας!

Τοξότης

Ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που δεν έχετε άλλες ενδείξεις, σε όποιον τομέα σας προβληματίζει ή σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις και υποστηρίξτε τις αποτελεσματικά

Αιγόκερως

Θέματα προσωπικής διάθεσης και μικρά θέματα υγείας βρίσκουν διέξοδο και τακτοποιούνται χωρίς περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις.

Υδροχόος

Είστε περισσότερο αισιόδοξοι αυτήν την περίοδο αν και δεν θα λείψουν τα έξοδα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους. Δεν πρέπει όμως να παρασυρθείτε σε υπερβολές και αναβολές κάθε είδους.

Ιχθύες

Αισθηματικά και κυρίως οι ελεύθεροι, σκεφτείτε θετικά και εργαστείτε σοβαρά για να έχετε τις επιτυχίες που θέλετε! Αποφύγετε να σκέφτεστε το μέλλον και χαρείτε το παρόν.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share