Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι «Πηνελόπες» των ζωδίων: Αυτά τα ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν

Συμφωνείτε ή όχι;

18 Μαΐου 2022 18:02
Οι «Πηνελόπες» των ζωδίων: Αυτά τα ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι «Πηνελόπες» των ζωδίων: Η πίστη και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικές ιδιότητες που πολλά ζώδια τις θέτουν ως βασικές προϋποθέσεις. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια.

Αν η πίστη είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς σε μία σχέση, τότε ίσως να πρέπει να αναζητήσετε έναν σύντροφο που το ζώδιό του δεν έχει τόσες πιθανότητες να απιστήσει. Οι προσωπικότητες των ζωδίων διαφέρουν απ' το ένα στο άλλο, οπότε η αστρολογία μπορεί να είναι ένας σχετικός παράγοντας.

Κάθε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει απιστία, αλλά κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ζωδίων μπορεί να τα κάνουν πιο επιρρεπή στο να απατήσουν. Στην αστρολογία, αυτή η τάση βασίζεται και στον αστρολογικό μας χάρτη και στον κόσμο γύρω μας.

Ταύρος

Οι Ταύροι πιστεύουν πως οι σχέσεις αξίζουν την προσπάθεια. Γι' αυτό, είναι πιο δύσκολο να απατήσουν. Παραμένουν πιστοί στους συντρόφους τους ό,τι κι αν γίνει γιατί τους αρέσει να δουλεύουν τις σχέσεις και τις αφήνουν πίσω τους μόνο όταν δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Παρθένος

Οι Παρθένοι βλέπουν την απιστία ως μία παράλογη αντίδραση στα προβλήματα της σχέσης. Οπότε, έχουν λιγότερες πιθανότητες να απατήσουν. Η λογική και η τάξη κυριαρχούν στην καρδιά του Παρθένου. Δεν θα φύγουν ποτέ μακριά απ' την αγάπη, εκτός κι αν η σχέση έχει τελειώσει. Είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσει κατευθείαν τα θέματα της σχέσης, αντί να αναζητά την παρηγοριά σε άλλους ανθρώπους.

Αυτά τα ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει λιγότερες πιθανότητες απ' όλους να απιστήσεις. Αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι εξαιρετικά πιστός. Θα χωρίσουν πριν απατήσουν, αφού ζουν τη ζωή τους ειλικρινά και με δέσμευση. Μπορεί να αναπτύξουν συναισθήματα για κάποιον άλλον, αλλά πρώτα θα διακόψουν τη σχέση και δε θα ρισκάρουν να πληγώσουν τον σύντροφό τους, όπως αναφέρει το jenny.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share