Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ταρακούνημα» από τον Κώστα Λεφάκη: Εμπόδια για Καρκίνους, Ζυγούς και...

Μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα

18 Μαΐου 2022 12:24
«Ταρακούνημα» από τον Κώστα Λεφάκη: Εμπόδια για Καρκίνους, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα, Αφροδίτη σε δυσαρμονία με Ερμή. Μέρα δύσκολη, επικίνδυνη και εύθραυστη. Οτιδήποτε προκύψει, ή συμβεί, θα έχει μεγάλη απήχηση. Ο Κώστας Λεφάκης για μία ακόμη ημέρα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του και προειδοποιεί Καρκίνους, Ζυγούς και ένα ακόμη ζώδιο. Ιδιαίτερη προσοχή για 5 ζώδια. Παράλληλα, δείτε τα πράγματα που εκνευρίζουν τα 12 ζώδια.

Κριός

Αποφύγετε να γίνετε σχολαστικοί και επικριτικοί των άλλων όσο και αν έχετε δίκιο. Θα δικαιωθείτε καλύτερα με μια πιο διαλλακτική συμπεριφορά, ιδιαίτερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Οικονομικά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η περίοδος. Αποφύγετε να ξοδέψετε περισσότερα και φερθείτε διπλωματικά εκεί που χρειάζεστε μια πρακτική υποστήριξη, ή παράταση μιας προθεσμίας.

Δίδυμοι

Η αποφασιστικότητά σας να τα καταφέρετε ενισχύει την διάθεσή και την φυσική σας κατάσταση. Μην εκπλαγείτε αν γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς, ή αν τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Η αισθηματική σας ζωή έχει ακόμα μερικά εμπόδια. Η ελπίδα βελτίωσης όμως σας κάνει ανυπόμονους και ιδιαίτερα απαιτητικούς απέναντι σε εκείνους που σας ταλαιπωρούν ακόμα με τη συμπεριφορά τους.

λεφάκης ζώδια

Λέων

Δείτε καθαρά τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Κάποιοι θα βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη σε ένα ζήτημα, έστω και την τελευταία στιγμή.

Παρθένος

Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες στην εργασία ή στην κοινωνική σας ζωή.

Ζυγός

Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε τις περισσότερες φορές όλων των περιστάσεων που θα προκύψουν. Θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, επαναστατικοί και θα ζήσετε σημαντικές εμπειρίες με τον τρόπο σας.

Σκορπιός

Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τον κόπο, την δουλειά σας και τις αναγκαίες συνθηκολογήσεις που κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε. Φανείτε επιεικείς απέναντι σε έναν φίλο.

Τοξότης

Η εργασία όσο και τα αισθηματικά σας θα ζήσουν εξελίξεις και αλλαγές. Άλλωστε αποτελούν δυο κύριες πηγές ασφάλειας και θα κριθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από την δική σας αντιμετώπιση.

Αιγόκερως

Διευκολύνεστε να βάλετε καινούργιους στόχους, καταφέρνετε να περάσετε την κρίση και αξιοποιείτε καλυτέρα τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτετε.

Υδροχόος

Βελτίωση στα οικονομικά σας προβλέπεται σταδιακά. Έχετε την διάθεση να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σας.

Ιχθύες

Η μέρα αποτελεί ακόμα ένα πέρασμα, το οποίο συμβάλει στο να ενισχύσετε τα θεμέλια μιας μακρόχρονης κατάστασης. Αλλάξτε όμως τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια εμπόδια.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share