Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - Συναισθηματικές δυσκολίες για Ταύρους, Σκορπιούς και...

Οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου (17/5)

17 Μαΐου 2022 09:47
Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - Συναισθηματικές δυσκολίες για Ταύρους, Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρόνος σε όψη με Ποσειδώνα δημιουργεί έναν συνδυασμό πραγματικότητας και φαντασίας. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί συναισθηματικά τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και 1 ακόμα ζώδιο. Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε τα 4 ζώδια που δεν πρέπει να εμπιστευτείς ποτέ τα μυστικά σου.

Οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη (17/5)

Κριός

Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν από τα αισθηματικά σας ζητήματα όμως επειδή είστε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί που θέλετε, στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Ταύρος

Οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα αλλά η συνεργασία και η συνεννόηση με τους άλλους χρειάζεται προσοχή. Η μέρα δεν βοηθά την συναισθηματική έκφραση και την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Δίδυμοι

Πολλούς από εσάς σας απασχολούν οι κοινωνικές σας σχέσεις. Άλλοι προβληματίζεστε με την ανάγκη ενός οικονομικού ανεφοδιασμού. Χαλαρώστε, σκεφτείτε έξυπνα και λειτουργήστε αποφασιστικά.

Καρκίνος

Οι μεγάλες δυσκολίες τελειώνουν και η όλη πλανητική σύνθεση δείχνει το άνοιγμα ενός νέου ορίζοντα που θα είναι ορατός σύντομα. Οργανωθείτε για αυτό το ενδεχόμενο.

Λέων

Αισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα ενώ η μέρα σας αφήνει περιθώρια να επέμβετε πιο δυναμικά στη ζωή του συντρόφου σας ή να τον φέρετε πιο κοντά σε εσάς προκειμένου να τονωθεί η λίγο τσαλακωμένη αυτοπεποίθηση σας.

Παρθένος

Η μέρα σας βοηθά να επαναπροσδιοριστείτε προκειμένου να ενισχύσετε την πορεία των συμφερόντων σας ή την ίδια την δημιουργικότητα σας.

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - Συναισθηματικές δυσκολίες για Ταύρους, Σκορπιούς και...

Ζυγός

Η νέα σας διάθεση προκαλεί αντιξοότητες αλλά σύντομα αυτές υποχωρούν οριστικά.. Οικογενειακά θέματα θα σας αγχώσουν αλλά θα τα ξεπεράσετε γρήγορα.

Σκορπιός

Προσέξτε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αισθηματικά περνάτε μια προσωρινή, δύσκολη φάση την οποία θα ξεπεράσετε όπως και τις άλλες φορές.

Τοξότης

Η φιλοδοξία είναι που τρέφει τη ματαιοδοξία σας, αποπροσανατολίζει τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε υπερβολές που καλό θα ήταν να τις προσέξετε και να τις αποφύγετε όπου μπορείτε!

Αιγόκερως

Η τάξη και η συνέπεια είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να εμπιστευθείτε. Μια μικρή επαγγελματική ταλαιπωρία μπορεί να σας αποδιοργανώσει εν μέρει.

Υδροχόος

Πρακτικά θέματα που όμως έχουν τη σημασία τους φέρνει η σημερινή Πανσέληνος. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και μην γίνεστε τόσο σχολαστικοί όταν οι άλλοι σας προτείνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόσαστε.

Ιχθύες

Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να έχετε καλύτερες επιδόσεις καθώς επίσης και να έχετε περισσότερες εξυπηρετήσεις οι οποίες θα δώσουν την αίσθηση του τέλους κάποιων πολύμηνων ταλαιπωριών.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share