Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

17 Μαΐου 2022 07:02
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022.

Κριός

Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, υπόσχεται τύχη και άπειρες ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς, πιο εύκολα! Αλλάζει η διάθεση σου και γεμίζεις χαρά, ενέργεια, κέφι και αισιοδοξία! Εύνοια απολαμβάνεις, σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές και μετακινήσεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες μικρές απογοητεύσεις από τον φιλικό τομέα, ωστόσο μην ανησυχήσεις, αφού θα είναι παροδικές! Ίσως νιώθεις πως δίνεις περισσότερα σε κάποιον φίλο, απ’όσα λαμβάνεις και έτσι, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, θα επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και κυρίως σε αυτές, που χρειάζονται άμεσα βελτίωση! Αν αποφύγεις αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα και κρίσεις ανασφάλειας, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις, πολλά τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν τον τελευταία.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, σε ζητήματα που αφορούν μετακινήσεις και το κοινωνικό σου περιβάλλον! Αν για παράδειγμα, σκοπεύεις να κάνεις κάποια σημαντική μετακίνηση ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και άψογα οργανωμένος! Θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και σε συζητήσεις και αποφάσεις!

ζώδια προβλέψεις

Λέων

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται καλοπέραση, διασκέδαση και απολαύσεις! Φρόντισε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για ψυχαγωγική έξοδο και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, όπως και δημιουργικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Όλα τα βλέμματα είναι επάνω σου και αισθάνεσαι δημοφιλής και περιζήτητος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα οι οικογενειακές σου υποθέσεις και τα θέματα του σπιτιού, σε πιέζουν και σε αγχώνουν, αλλά τελικά ανταπεξέρχεσαι άψογα! Εν τέλει, οι συγγενικές σου σχέσεις βελτιώνονται και νιώθεις και πάλι υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Κατάλληλη ημέρα για επίλυση παλαιών προβλημάτων!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, θα αισθανθείς φορτωμένος και αγχωμένος από τρεξίματα της καθημερινότητας! Οφείλεις λοιπόν, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς με σύνεση στα αυξημένα σου καθήκοντα, τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου και να απαλλαχθείς από το άγχος!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα αυξάνεται η δημιουργικότητά σου και η λάμψη σου, γεγονός που θα επικεντρώσει όλα τα βλέμματα του κοινωνικού σου περίγυρου! Προσοχή όμως! Αν φερθείς με ανωριμότητα, έπαρση και επιπολαιότητα, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα έχεις απώλειες στην κοινωνική σου ζωή και προβλήματα με την φήμη σου!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για προβολή του εαυτού σου, βελτίωση προσωπικής φήμης, εξόδους ψυχαγωγίας, κοινωνικές επαφές και νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές γνωριμίες! Βέβαια, ενδεχομένως η τάση σου για υπερβολές και ανούσια ξεσπάσματα, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και αντιπάθειες, γι’αυτό καλό θα ήταν να την περιορίσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα προτιμήσεις την μοναξιά σου και ενδεχομένως, να έχεις την επιθυμία και την ανάγκη, να κλειστείς στον εαυτό σου, να απομακρυνθείς για λίγο από την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις βαθιές σου επιθυμίες, τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Ανακτάς δυνάμεις και κερδίζεις κινούμενος παρασκηνιακά!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα λόγω της όψης της Συνόδου Άρη-Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσπαθήσεις ουσιαστικά, να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Ίσως την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα σε επαφές, αλλά και σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Να επιμένεις σε αντικειμενικά κριτήρια μόνο, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείς!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο Ζώδιο σου, σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας, ωστόσο κρύβει άπειρες παγίδες! Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις σε απομυθοποιήσεις και ισχυρές απογοητεύσεις! Να είσαι προετοιμασμένος να προσγειωθείς αρκετές φορές απότομα, μέσα στην ημέρα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share