Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Ολική Έκλειψη Σελήνης και το "Ματωμένο Φεγγάρι": Αυτά τα 3 ζώδια θα επηρεαστούν

Ο λόγος για...

15 Μαΐου 2022 18:59
Ολική Έκλειψη Σελήνης και το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ολική έκλειψη Σελήνης θα "κοσμήσει" τους νυχτερινούς ουρανούς αυτό το Σαββατοκύριακο, παρέχοντας συγκινήσεις μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες στους αστρολόγους.

Το φαινόμενο εκτυλίσσεται το βράδυ της Κυριακής έως νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με το φεγγάρι να λούζεται στις αντανακλούμενες κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος για περίπου 1,5 ώρα. Θα είναι το πρώτο λεγόμενο “ματωμένο φεγγάρι” μέσα σε ένα χρόνο.

Οι παρατηρητές στο ανατολικό μισό της Βόρειας Αμερικής και σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαινόμενο, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. Μερικά στάδια της έκλειψης θα είναι ορατά σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Αλάσκα, Ασία και Αυστραλία δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε ποια είναι τα 4 ζώδια με "κρυφά ταλέντα" στο κρεβάτι.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Δίδυμοι

Μια μικρή εσωτερική αναζήτηση θα ξεκινήσει με αυτή την έκλειψη, η οποία θα σας οδηγήσει στο να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε τις συνήθειες της καθημερινότητάς σας. Αναζητάτε τη σταθερότητα και τον έλεγχο, αλλά τώρα είναι η στιγμή για να ηρεμήσετε. Είτε αφορά στη δουλειά είτε στα χόμπι και στην άσκηση, θα χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας – θα ήταν καλύτερο να μην αναλάβετε πολλά καινούρια projects αυτόν τον καιρό.

Παρθένος

Τείνετε να μένετε σταθερές στις απόψεις και τις αλήθειες σας, μα με τη νέα έκλειψη η ώρα για να αναθεωρήσετε φτάνει. Σημειώστε τι σας προβληματίζει και τι όχι, σκεφτείτε ποιες συνήθειες και πιστεύω σας κρατούν πίσω και πώς μπορείτε να τα αλλάξετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω ό,τι πια δεν σας ταιριάζει. Χόμπι, ασκήσεις, εργασίες, ανθρώπους.

Ιχθύς

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε περισσότερο σε δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση, χαρά και νέες εμπειρίες. Η πνευματική σας υγεία είναι πολύ σημαντική για εσάς, γι’ αυτό είναι καιρός να αναθεωρήσετε πολλά από τα όσα μέχρι τώρα πρεσβεύατε. Η κατάλληλη στιγμή για αυτό έφτασε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share