Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό: Μην εμπιστευτείς ποτέ μυστικό σου σε αυτά τα 4 Ζώδια

Ο λόγος για...

15 Μαΐου 2022 15:51
Δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό: Μην εμπιστευτείς ποτέ μυστικό σου σε αυτά τα 4 Ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι έχουμε τα μυστικά μας, τα οποία εκμυστηρευόμαστε σε ελάχιστα άτομα. Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία είναι πολύ καλά στο να κρατάνε μυστικά και κάποια άλλα τα οποία καλό είναι να μην τους εμπιστευτείς τα μυστικά σου.

Με την ευκαιρία δείτε τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022.

Τα άστρα αποκαλύπτουν ποια ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν τα μυστικά σου.

Κριός

Έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει το μυστικό σου και όταν σου υπόσχεται ότι δεν θα πει τίποτα σε κανένα, λέει την αλήθεια! Το θέμα είναι πως είναι τόσο αυθόρμητος και παρορμητικός, που κάποια στιγμή θα του ξεφύγει, χωρίς καν να το καταλάβει και φυσικά θα το μετανιώσει απευθείας!

Δίδυμος

Όχι δεν θα σου πούμε στερεότητα τύπου «διπρόσωπος» και «αναξιόπιστος»! Απλά το Διδυμάκι έχει σαν χόμπι το να… μιλάει! Να δείχνει ότι ξέρει και ότι γνωρίζει πράγματα! Αρά, συγχώρεσε τον, είναι πάνω από τις δυνάμεις του να κρατήσει το μυστικό σου! Πρέπει κάπου να το πει αλλιώς θα σκάσει!

 Δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό: Μην εμπιστευτείς ποτέ μυστικό σου σε αυτά τα 4 Ζώδια

Σκορπιός

Σου φαίνεται περίεργο που βλέπεις εδώ τον Σκορπιό, τον άνθρωπο που ξέρει καλύτερα απ’όλους να κρατάει μυστικά; Κι όμως! Για να εμπιστευτείς ένα μυστικό σου στον Σκορπιό, πρέπει να το σκεφτείς πολύ! Ο λόγος; Ο Σκορπιός μπορεί να πάρει ένα μυστικό… «στον τάφο του», αλλά επίσης μπορεί και να το «χρησιμοποιήσει» ως μέσο εκδίκησης, αν ποτέ παρεξηγηθείτε ή τσακωθείτε!

Ιχθύς

Θέλει να κρατήσει το μυστικό σου και πραγματικά θα προσπαθήσει! Το θέμα είναι πως πολλές φορές το μυαλό του «ταξιδεύει» σε άλλους κόσμους και αργά ή γρήγορα θα του ξεφύγει, γιατί πολύ απλά ξέχασε την υπόσχεση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share