Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

16 Μαΐου 2022 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά μπερδέματα, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ίσως αισθανθείς προδομένος από ορισμένους στο περιβάλλον σου και πιθανόν ήρθε η στιγμή να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σου και να απαλλαχθείς, έστω και με δυσάρεστο τρόπο, από τοξικές σχέσεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού και αν δεν προσέξεις την συμπεριφορά σου, ενδεχομένως να πρέπει να αντιμετωπίσεις με επώδυνο τρόπο, καταλυτικές αλλαγές σε σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Η ημέρα επικεντρώνει την προσοχή σου, στην ορθή διαχείριση όλων σου των συναναστροφών!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με μία Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, θα σε πιέσουν και θα αγχώσουν πολύ και επιπλέον, ίσως αναγκαστείς να τρέξεις και για άλλα άτομα, που θα χρειαστούν την βοήθεια σου! Επίσης, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να διατηρήσεις την καλή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή και να μην καταστρέψεις την καλή σου φήμη! Επιπλέον, θέματα με παιδιά θα σε απασχολήσουν πολύ, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα βρεις σπουδαίες λύσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου;

Λέων

Φίλε Λέοντα, η μέρα θέλει προσοχή, κυρίως σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Σκορπιού, οφείλεις άμεσα να λύσεις ό,τι παρελθοντικό πρόβλημα, είναι άλυτο και σε αγχώνει! Συγκυρίες και γεγονότα, επιστρέφουν στην ζωή σου και σε πιέζουν! Πρέπει λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος, για να αντιμετωπίσεις σωστά καταστάσεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, αποκαλύπτονται κουτσομπολιά και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ζωή και την καθημερινότητα σου. Οι σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, κλονίζονται, ωστόσο όλο αυτό είναι περαστικό και αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις εύκολα, να βρεις λύσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Σκορπιού, ίσως σου φέρει ανασφάλειες, άγχη και αβεβαιότητες! Πολύ πιθανόν, αυτή η άβολη ατμόσφαιρα να σε αποσυντονίσει, αλλά ευτυχώς όλο αυτό, είναι προσωρινό! Απέφυγε διατροφικές υπερβολές, διότι πολύ πιθανόν να πάρεις βάρος!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου Ζώδιο, γεγονότα, συγκυρίες και καταστάσεις θα προκύψουν και θα είναι καθοριστικά για εσένα και την ζωή σου! Θα αναγκαστείς, να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις και να κλείσεις σημαντικούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω, στο άμεσο μέλλον!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα θα ρίξει την διάθεση σου, αφού η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, σε γεμίζει και πάλι άγχος, ανησυχία, ψυχολογική αναταραχή, αβεβαιότητα, μελαγχολία και συναισθηματική σύγχυση. Προστάτεψε τα μυστικά σου, διότι ίσως αποκαλυφθούν και εσύ θα απογοητευτείς από την έκβαση, αυτού του γεγονότος!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος και ώριμος με αυτήν την Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό! Ορισμένες δυσκολίες που θα προκύψουν, όσον αφορά την εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σου, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου! Επιπλέον, πιθανόν να χρειαστείς να κάνεις ορισμένα αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, την σημερινή ημέρα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή και καθοριστική για εσένα Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, να αντιμετωπίσεις, ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις, οι οποίες σχετίζονται με κοινωνικές σχέσεις, κάποιο όχημα ή μία μετακίνηση! Πιθανόν, να σοκαριστείς την σημερινή ημέρα, από ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση, που δεν περίμενες! Θέματα σπουδών ή θέματα που αφορούν εξωτερικό, βάλλονται!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share