Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

15 Μαΐου 2022 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές και απαιτητικές συμπεριφορές! Σε χαρακτηρίζει υπερβολικό πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα σου φέρει προβλήματα! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα προστατεύσει αποτελεσματικά τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή, αφού το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε σοβαρά και επιζήμια λάθη, που δεν θα μπορέσουν να διορθωθούν εύκολα! Μείνε λογικός, προσγειωμένος και ώριμος απέναντι σε στόχους και σκοπούς! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα εκπληρώσει μία μεγάλη σου και βαθιά επιθυμία!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, δυστυχώς και την σημερινή ημέρα, ορισμένα προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Φρόντισε λοιπόν, να κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και ώριμα, αν θες να δεις τους στόχους σου, να πραγματοποιούνται! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα αποκαλύψει ένα μυστικό που σε αφορά και θα ωφελήσει τις επόμενες κινήσεις σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τους φίλους σου! Μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, προκαλώντας κόντρες και διαφωνίες, από το πουθενά! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα βοηθήσει τον φιλικό τομέα, να κλείσει γρήγορα τις πληγές που τώρα θα δημιουργηθούν!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, θα πρέπει να αναμένεις δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει ευκαιρίες πολλές για να διορθώσεις την φήμη σου, έστω και αργά!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για επιπολαιότητα, αυθορμητισμό και βιασύνη σε μηνύματα, συζητήσεις, συνομιλίες και τηλεφωνήματα! Πρόσεξε επίσης την οδήγηση σου και γενικά τις μετακινήσεις σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα ευχάριστο νέο, που θα σου προσφέρει και πάλι αισιοδοξία!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου;

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, πες ναι στην οξυδέρκεια και την διορατικότητα, αλλά όχι στην καχυποψία και την ψυχρότητα, απέναντι στους άλλους! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει μία εποικοδομητική αποκάλυψη, που θα σε κάνει να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, καλό θα ήταν να αποφύγεις σπουδαίες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Αναμένονται ρήξεις και παρεξηγήσεις! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα διορθώσει έστω και αργά, κλονισμένες σχέσεις και συναναστροφές!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο επαναφέρει εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και άγχη! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου δώσει ευκαιρίες, να ανανεώσεις την εμφάνιση σου και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες συμπεριφορές, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε λάθη! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα διορθώσει έστω και αργά τα κακώς κείμενα και θα αισθανθείς και πάλι ευχαριστημένος!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν σήμερα να κλονιστούν ορισμένες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Προσπάθησε λοιπόν, να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει λύσεις, για παρελθοντικά προβλήματα του σπιτιού, τα οποία σε αγχώνουν καιρό τώρα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, θα υπάρξουν προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις και σχέσεις σου με αδέλφια, μακρινούς συγγενείς και γείτονες! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, υπόσχεται ευχάριστα νέα και ειδήσεις, που θα σου δώσουν λύσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share