Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

13 Μαΐου 2022 07:02
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Παράλληλα, αυτές είναι οι ατάκες που λένε οι Greek Lovers του Ζωδιακού

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου την σημερινή ημέρα, κυρίως λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους γύρω σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, κάνεις πράξη τις ιδέες και τα σχέδια σου! Γενικά, θα νιώσεις και πάλι, ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος κοινωνικά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο όλα σου τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και οι ευθύνες σου, απαιτώντας την άμεση τακτοποίηση τους! Κινητοποιήσου λοιπόν και δράσε με ορθολογισμό και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν! Επίσης, ίσως την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει χαρμόσυνες και ευχάριστες στιγμές, ανεμελιά και ικανοποίηση! Θα μπορέσεις να προβάλλεις ωφέλιμα τον εαυτό σου και κυρίως τη δημιουργικότητα και την λάμψη σου! Ήρθε η στιγμή, να υλοποιήσεις σχέδια με επιτυχία, προκαλώντας αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου, από τον κοινωνικό σου περιβάλλον!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα εστιάζεις στο παρελθόν σου, στις περασμένες εμπειρίες σου, στα μαθήματα που πήρες από παρελθοντικά γεγονότα, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και γενικά, τα ακίνητα. Λες όχι στην έντονη κοινωνικοποίηση και προτιμάς να μείνεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα μπορέσεις να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μπορείς να αναμένεις πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και ίσως την σημερινή ημέρα, να αυξηθούν και οι μετακινήσεις σου! Κάθε κοινωνική σου επαφή και συναναστροφή, θα έχει θετικές και ευχάριστες εξελίξεις!

ζώδια 13 μαιου

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στα υπάρχοντα σου, στα κεκτημένα σου και σε ό,τι έχει πραγματική αξία για εσένα. Ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις, θα καταφέρουν την σημερινή ημέρα, να επαναφέρουν την ηρεμία, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για διατροφικές υπερβολές!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αυξάνονται! Ωστόσο, είσαι λίγο παραπάνω υποκειμενικός, εγωκεντρικός και απόλυτος στην συμπεριφορά σου, χαρακτηριστικά που οφείλεις να περιορίσεις! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός και απαιτητικός λοιπόν, ώστε να μην υπάρχουν ανούσιες παρεξηγήσεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να μην διαστάσεις, να κινηθείς παρασκηνιακά και κρυφά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, θα αισθανθείς πως θες να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και από ανούσιες συναναστροφές, γεγονός που θα λειτουργήσει εποικοδομητικά, αφού η μοναξιά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις άγχη, ανασφάλειες και φοβίες!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα βάλεις προτεραιότητα τους φίλους σου και γενικά, τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια από έναν στενό σου φίλο, θα φέρει την επίτευξη ενός σπουδαίου στόχου ή την εκπλήρωση μίας βαθιάς επιθυμίας! Κατάλληλη ημέρα, για τολμηρές αλλαγές κάθε είδους!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η ημέρα, που θα μπορέσεις να πετύχεις τον σημαντικό για εσένα στόχο, που αφορά την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και φήμης! Επιπλέον, εκπληρώνεις υψηλές φιλοδοξίες και κερδίζεις τον σεβασμό! Στα αρνητικά της ημέρας, είναι η ψυχρότητα, ο εγωκεντρισμός και η απολυτότητα σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μία απόλυτα τυχερή ημέρα είναι εδώ, για εσένα! Επιτέλους, ξεφύγεις από την ρουτίνα και την μονοτονία και κάνεις πολλές θετικές αλλαγές, με διάφορους τρόπους και σε ποικίλους τομείς της ζωής σου! Ημέρα γεμάτη νέες γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, επικοινωνίες, περιπέτεια και διασκέδαση! Απόλαυσε το!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σε μεταμορφώσει! Αλλάζεις τρόπο που σκέφτεσαι και δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από το μηδέν! Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να βάλεις τέλος σε τοξικές δραστηριότητες, καταστάσεις, συναναστροφές και σχέσεις που σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, με συμμάχους την διορατικότητα και το ένστικτο σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share