Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Γονατίζει» 1 ζώδιο ο Aνάδρομος Ερμής! Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου (Video)

Αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια

10 Μαΐου 2022 12:59
«Γονατίζει» 1 ζώδιο ο Aνάδρομος Ερμής! Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων και η ανάδρομη πορεία του συμβαίνει σε αυτό το ζώδιο, όψη η οποία σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πολλές «αναταράξεις».

Επίσης, για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα

Αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οικονομική ανάταση για 2 ζώδια - Προειδόποιηση από τον Κώστα Λεφάκη

Για μία ακόμη ημέρα ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις. Για ποιά ζώδια θα κυλήσει καλύτερα η σημερινή ημέρα και για ποιά ζώδια συνεχίζονται τα προβλήματα; Οικονομική ανάταση για Τοξότες και Ιχθύες. Παράλληλα, δείτε ποιά 4 ζώδια σε κάνουν πάντα να περνάς τέλεια

Οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Αισθηματικές υποθέσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις και οικογενειακές εντάσεις απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας. Δώστε τις κατάλληλες προτεραιότητες.

Ταύρος

Ο συνδυασμός των απρόβλεπτων παραγόντων με τη ρευστότητα των συναισθημάτων σας δημιουργεί αδιέξοδα τα οποία σας υποδεικνύουν ότι δεν μπορείτε άλλο να αναλαμβάνετε ευθύνες τρίτων.

Δίδυμοι

Χρήσιμη αποδεικνύεται η ημέρα για τα οικονομικά σας. Κάποιες καθυστερήσεις του παρελθόντος αποδεικνύονται ωφέλιμες καθώς τώρα το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο για εσάς.

Καρκίνος

Προσοχή απαιτεί η ημέρα γι αυτό μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Υπολογίστε επίσης ότι κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις απαιτούν πρακτική αντιμετώπιση και λύση!

Λέων

Σημαντική υποστήριξη σε όλες τις υποθέσεις σας προβλέπεται για σήμερα. Αν κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά θα δώσετε λύσεις σε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν από καιρό.

Παρθένος

Χρειάζεται διπλωματία και λιγότερο επιθετική συμπεριφορά εκ μέρους σας. Είναι ευκολότερο να επιτύχετε στόχους χωρίς να προκαλείτε αντιδράσεις.

Οικονομική ανάταση για 2 ζώδια - Προειδόποιηση από τον Κώστα Λεφάκη

Ζυγός

Αποφύγετε προστριβές και αντιθέσεις στο χώρο της εργασίας. Τοποθετηθείτε σωστά σε ένα θέμα και περιμένετε.

Σκορπιός

Αισθηματικά τα πράγματα βαίνουν προς εκτόνωση, μην αφήσετε όμως την πικρία και τον εγωισμό σας να δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα.

Τοξότης

Μια ικανοποίηση είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Δείχνετε πιο σίγουροι και λειτουργείτε αποτελεσματικότερα τόσο στα πρακτικά – οικονομικά σας θέματα, όσο και στα προσωπικά.

Αιγόκερως

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φέρνει κοντά σας σημαντικό ακροατήριο και μπορείτε τώρα να υποστηρίξετε καλύτερα τις θέσεις σας.

Υδροχόος

Οι πρόσφατες προστριβές στα αισθηματικά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν και να σας προβληματίζουν. Αναθεωρήστε τη στάση σας όπου και όσο μπορείτε και δοκιμάστε να μιλήσετε ξεκάθαρα.

Ιχθύες

Οικονομικά έρχεται μια μικρή ενίσχυση που θα σας ανακουφίσει και θα σας επιτρέψει να ορθοποδήσετε για λίγο. Αξιοποιήστε ταλέντα και γνωριμίες!

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share