Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα παντρευτούν ποτέ

Σιχαίνονται τις δεσμεύσεις

9 Μαΐου 2022 11:53
Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα παντρευτούν ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ορισμένοι άνθρωποι απλά θέλουν να δηλώνουν single. Και μόνο στην ιδέα ότι θα κάνουν σχέση τρελαίνονται και προσπαθούν να την αποφύγουν με κάθε τρόπο.

Βεβαίως τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά μέχρι εκεί. Όταν το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει… την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Άραγε αυτό έχει να κάνει με το ζώδιό τους; Το σίγουρο είναι ότι οι παρακάτω ζώδια δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις. Παράλληλα, δείτε ποιά είναι τα 4 ζώδια που σε κάνουν πάντα να περνάς τέλεια

Ποιά είναι τα 3 ζώδια που λένε «όχι» στην αναζήτηση του άλλου τους μισού;

Παρθένος

Ο Παρθένος βαριέται δύσκολα γιατί πάντα θα βρει να κάνει πράγματα. Είναι σε μία μόνιμη κίνηση, δουλεύει πολύ και πετυχαίνει στόχους. Θα κάνει σχέση μόνο αν ερωτευτεί πολύ δυνατά.

Ελεύθεροι και ωραίοι: Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα παντρευτούν ποτέ

Σκορπιός

Θέλει να έχει παρέες και να περνάει καλά αλλά δεν είναι ότι το έχει και ανάγκη. Θα απολαύσει εξίσου τη μοναξιά και την ηρεμία του σπιτιού του.

Θέλει αρκετό χρόνο με τον εαυτό του, αναλύει με τις ώρες τους άλλους και γενικώς οργανώνει και μεθοδεύει τις επόμενες κινήσεις του. Αν δεν μπορεί ο παρτενέρ του να τον αποδεχτεί πλήρως, προτιμά να του πει «αντίο».

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ξέρει πώς να διασκεδάζει και να περιτριγυρίζεται από κόσμο και γενικώς, περνά καλά όπου και αν βρεθεί. Επειδή ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ ιδιαίτερος και αντισυμβατικός, δύσκολα θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον.

Επίσης, δίνει προτεραιότητα σε αυτά που είναι σημαντικά για εκείνον, όπως το να κάνει συχνά ταξίδια, και ειδικά όταν είναι μόνος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share