Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολες ώρες για Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια

Ο αστρολόγος προειδοποιεί

9 Μαΐου 2022 09:27
Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολες ώρες για Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο και αντίθεση με Κρόνο. Προβληματισμοί γύρω από οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, ενόψει και του Ανάδρομου Ερμή. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για Ζυγούς, Υδροχόους και Ιχθύες. Παράλληλα, δείτε ποιά είναι τα 4 ζώδια που σε κάνουν πάντα να περνάς τέλεια

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Οργανώστε τις δραστηριότητές σας και μην επιβαρύνετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις

Ταύρος

Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Η μέρα κρύβει αισθηματικές προκλήσεις τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση.

Δίδυμοι

Φανείτε τολμηροί στις επιλογές σας. Κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε διστακτικότητα και επιφυλακτικότητα από τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Φανείτε ευέλικτοι και δείξτε ικανότητες προσαρμογής σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Κοινωνικά, αξιολογήστε τις προσκλήσεις που σας απευθύνονται.

Λέων

Έχετε τον τρόπο να ξεπερνάτε αυτά που δεν σας αρέσουν, ή να βρίσκετε πιστευτές δικαιολογίες εκεί που τα πράγματα μπερδεύονται λίγο περισσότερο από όσο πρέπει.

Παρθένος

Οι άλλοι σας προκαλούν, αλλά σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερα να μην ανταποκριθείτε σε αυτές τις προκλήσεις που θα έχουν αντίκτυπο και θα αλλάξουν τα σημερινά σας δεδομένα

Λεφάκης

Ζυγός

Απρόοπτα φέρνει η σημερινή μέρα τα οποία θα κληθείτε να διαχειριστείτε με νηφαλιότητα και επιδεξιότητα.

Σκορπιός

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση, τόσο νοητική, όσο και σωματική. Επιλέξτε τις δραστηριότητες ή τις καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να τα επιτύχετε και τα δύο.

Τοξότης

Έχετε εργαστεί αρκετά και με αυταπάρνηση, γεγονός που σας έχει καθιερώσει σαν άτομο που μπορεί να δώσει λύση σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Μην υπερβάλετε όμως!

Αιγόκερως

Φροντίστε σήμερα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Δεν δουλεύετε για να δουλεύετε αλλά για να ζείτε καλύτερα. Βρείτε τη χρυσή τομή!

Υδροχόος

Η επικοινωνία με το σύντροφό σας δυσκολεύει τις αποφάσεις σας και μεταβάλλει κάπως το πρόγραμμα της ημέρας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Ιχθύες

Κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η διαρκής σας υποχώρηση δίνει λάθος εντύπωση για το δυναμισμό σας με αποτέλεσμα να σας υπολογίζουν λιγότερο από όσο αξίζετε!

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share