Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

6 Μαΐου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Παράλληλα, αυτές είναι οι ατάκες που λένε οι Greek Lovers του Ζωδιακού.

Κριός

Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα νιώσεις δυνατότερος και σαφώς πιο αποφασισμένος! Θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές που διακαώς επιθυμείς! Η σημερινή ημέρα, θα σε ωθήσει να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις και να εκμεταλλευτείς την οξυδέρκεια σου και το ανοιχτό μυαλό σου! Ιδανική όψη για μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα!

Ταύρος

Σήμερα λόγω του Εξάγωνου Ερμή-Αφροδίτης, θα έχεις την ισχυρή ανάγκη να προστατέψεις με κάθε τρόπο, τα κεκτημένα και τις αξίες σου! Η προσκόλληση σου στα υλικά αγαθά, ενοχλεί τους γύρω σου, ωστόσο η επιμονή σου, θα σε βοηθήσεις να πλησιάσεις τους στόχους σου και να βρεις ξανά τον εαυτό σου, αγαπητέ Ταύρε!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να αναμένεις μία χαρμόσυνη, λαμπερή και αισιόδοξη ημέρα! Το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει δύναμη, αλλά και πολύ καλή διάθεση! Αρπάζεις με ευκολία ευκαιρίες για δραστηριότητες, που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό και ευχαρίστηση! Επιπλέον, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, φέρνει σπουδαίες αποκαλύψεις, την πιο κατάλληλη στιγμή, ώστε να επωφεληθείς ποικιλοτρόπως! Θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα μελλοντικά σχέδια σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Επιπλέον, θα καταφέρεις να περιορίσεις κατά πολύ, φόβους και ανασφάλειες!

Λέων

Με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης φίλε Λέοντα, βελτιώνεις στο έπακρο τον φιλικό τομέα, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Περνάς υπέροχα με τους φίλους σου και αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια δίπλα τους! Επιπλέον, με την έμπρακτη βοήθεια, τις συμβουλές και την στήριξη τους, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σοβαρεύεσαι και καταφέρνεις να διορθώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος! Γλιτώνεις με περίσσια ευκολία από κακοτοπιές και δυσκολίες που υπήρχαν από το παρελθόν! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα την σημερινή ημέρα, θα σε διευκολύνουν επιτέλους και θα σου προσφέρουν πολλές θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους, τις φιλοδοξίες και την κοινωνική σου εικόνα!

Ζυγός

Την σημερινή ημέρα αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, να γίνεις αισιόδοξος και πάλι, αλλά και να περάσεις υπέροχα, κυρίως μέσα από κοινωνικές συναναστροφές! Ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, σπουδές και επαφές με συγγενείς εξ αγχιστείας, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου;

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε καθιστά ιδιαίτερα σοφό, διορατικό και αποφασιστικό! Βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου και έτσι, καταφέρνεις να κατακτήσεις επιθυμίες και σπουδαίους σκοπούς! Είσαι πλέον ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού σίγουρα, δεν θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η όψη Εξάγωνου Ερμή-Αφροδίτης την σημερινή ημέρα, σε βοηθά με διάφορους τρόπους, να διορθώσεις και να βελτιώσεις όλες σου τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Καταφέρνεις και πείθεις με ευκολία τους γύρω σου για αυτό που επιθυμείς και τελικά το εκπληρώνεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι αποφασισμένος να φροντίσεις όπως πρέπει τα αυξημένα σου καθήκοντα και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει λύσεις και αρκετές ευκαιρίες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς όπως πρέπει, σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας και σε πρακτικά ζητήματα!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, την γενναιοδωρία σου, θα σου βελτιώσει την φήμη, θα σου προσφέρει διασκέδαση, θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου, την μοναδική προσωπικότητα και την λάμψη σου! Με ευκολία πια, τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού των άλλων και αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα που ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν Εξάγωνο, είσαι επικεντρωμένος στο στενό και οικογενειακό σου περιβάλλον! Βελτιώνονται και ανανεώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και αν επιστρατεύσεις την λογική και την ρητορική σου ικανότητα, θα πάνε όλα τέλεια στο σπίτι. Ιδανική ημέρα, να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share