Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Πρόσεχε τα νώτα σου: Αυτά τα 4 ζώδια είναι πιο πιθανό να σε «μαχαιρώσουν» πισώπλατα

Δεν είχαμε ιδέα!

5 Μαΐου 2022 10:28
Πρόσεχε τα νώτα σου: Αυτά τα 4 ζώδια είναι πιο πιθανό να σε «μαχαιρώσουν» πισώπλατα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Το να είσαι έξυπνος πολύ πάνω από το μέσο όρο, μπορεί να σε ωθήσει στο να είσαι δημιουργικός/ή και δραστήριος/α, αλλά, προσοχή!

Μπορεί επίσης να μετατραπείς σε υπερόπτη που υποτιμάει τη σκέψη των άλλων. Συνεπώς, είναι πάντα καλό να γνωρίζεις αν ο απέναντί σου είναι σε θέση να σε ξεπεράσει στον τομέα της σκέψης.

Δείτε επίσης: Εντάσεις από τον Κώστα Λεφάκη: Δράματα για Σκορπιούς, Υδροχόους και...

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που είναι πιθανότερο να ξεγελάσουν τους άλλους με την ευφυΐα τους και να του «μαχαιρώσουν« πισώπλατα;

ζώδια «μαχαιρώσουν» πισώπλατα

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι έξυπνοι και δεν τα παρατάνε ποτέ. Θα κυνηγήσουν αυτό που θέλουν μέχρι να το πάρουν. Τείνουν να μην κάνουν υποθέσεις και να μην αναλαμβάνουν δράση πρόωρα. Όταν ο Ταύρος αποφασίσει να δράσει, θα έχει κάνει την έρευνά του και θα έχει εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια.

Δεν θέλεις καθόλου να συναγωνιστείς έναν Ταύρο, χωρίς να έχεις προετοιμαστεί γι’ αυτό. Όταν έχει το κατάλληλο κίνητρο, όπως π.χ. να επανορθώσει μια αδικία που του έχει συμβεί, αυτό το ζώδιο δεν θα σταματήσει μέχρι να σιγουρευτεί ότι σε έχει νικήσει σε όλα τα μέτωπα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που η Παρθένος γνωρίζει πολλά, συνεχώς βρίσκεται σε μια διαδικασία μάθησης. Θα εκπλαγείς με το πόσο συχνά εκδηλώνεται η τάση τους να δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες.

Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και αναλυτικοί. Αν θέλουν να υπερτερήσουν σε κάτι, θα έχουν ετοιμάσει «τη δουλειά» εκ των προτέρων. Είναι από τα πιο λαμπρά μυαλά σύμφωνα με την αστρολογία, οπότε μην τους υποτιμάς. Αν θέλουν να σε ξεπεράσουν ή να σε ξεγελάσουν, μπορούν να το κάνουν με άνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με έναν Τοξότη για να καταλάβεις πόσο λαμπρό μυαλό είναι.Οι Τοξότες τείνουν να είναι πολύ απλοί, με μια ισχυρή αίσθηση του σωστού και του λάθους, ενώ διαθέτουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Αν κάποιος απειλήσει τη σιγουριά τους, μπορεί να αισθανθούν την υποχρέωση να αποδείξουν την πνευματική τους ικανότητα. Ίσως να σοκαριστείς με το γεγονός ότι ένα τόσο γοητευτικό και φιλικό άτομο, διαθέτει επίσης και ένα είδος μεγαλοφυΐας. Αν ο Τοξότης θέλει να σε ξεπεράσει, μπορεί να το κάνει χωρίς «να ιδρώσει» στο ελάχιστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχουν τόσα πολλά θαυμαστά χαρακτηριστικά –σοφία, υπομονή και την ικανότητα να εργάζονται σκληρά. Γι ‘αυτό είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο εξαιρετικά έξυπνοι είναι. Εάν ένας Αιγόκερως θέλει να ξεπεράσει κάποιον, θα επιλέξει να παίξει το παιχνίδι ακολουθώντας τον μακρύ και δύσκολο δρόμο – ειδικά αν κάτι έχει να κάνει με τη δουλειά ή την καριέρα του.

Δεν έχουν ανάγκη από την άμεση ικανοποίηση που τους προσφέρει η επίγνωση ότι τελικά θα βγουν νικητές. Πρώτα θα δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο περιβάλλον, έτσι ώστε, όταν αποφασίσουν «να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα», κανείς δεν θα το δει να έρχεται!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share