Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δώστε βάση: Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου

Ο λόγος για...

30 Απριλίου 2022 14:38
Δώστε βάση: Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τελευταία μέρα του Απριλίου σήμερα και αύριο μπαίνει ο Μάϊος, ο μήνας που όλοι όσοι είναι καλοκαιρινοί τύποι περιμένουν πως και πως. Και όπως κάθε μήνα έτσι και αυτόν κάποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο από άλλους. Τα άστρα αποκαλύπτουν ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους για τον Μάϊο.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τι αγχώνει περισσότερο το κάθε ζώδιο.

Κριός

Αν είσαι μόνος ή μόνη έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία. Έχεις μια έντονη αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαϊου και αυτό σημαίνει ότι έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Αν έχεις διάθεση να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, καλό είναι το υλοποιήσεις μετά τις 4 Ιουνίου που δεν θα είναι πια ο Ερμής ανάδρομος.

 Δώστε βάση: Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου

Λέων

Και εσύ θα έχεις όρεξη για ταξίδια και περιπέτειες. Θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Έχεις μια έντονη λαχτάρα για ανεξαρτησία και ελευθερία. Ίσως αλλάξεις σπίτι ή και εργασία. Όλα είναι πιθανά! Και εσύ θα έχεις κάποια προβληματάκια στην επικοινωνία, οπότε να είσαι alert!

Τοξότης

Για κάποιους Τοξότες μπορεί να έρθει με τον Δία στον Κριό ο μεγάλος έρωτας στη ζωή τους, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες αν είσαι γυναίκα Τοξότης να έχεις μια εγκυμοσύνη που θα σε ενθουσιάσει! Αν σου προκύψει επαγγελματική πρόταση, καλό είναι να την αποδεχτείς μετά τις 4 Ιουνίου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share