Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κόκκινος" συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - "Καμπανάκι" για Παρθένους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

28 Απριλίου 2022 10:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα, προβλέπεται μία μέρα κατάλληλη για οικονομικές πρωτοβουλίες, ή για ερευνητικές δραστηριότητες. Ο Κώστας Λεφάκης κρούει το καμπανάκι για 4 ζώδια. Παράλληλα, δείτε ποιά 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν μεγάλη περιουσία

Οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Η ένταση συνεχίζεται με άλλη μορφή και το βάρος της προσοχής σας μεταφέρεται στην οικονομική σας διαχείριση. Μην πιέζετε καταστάσεις που δεν φαίνεται να εξυπηρετούν το συμφέρον σας!

Ταύρος

Οι προσωπικές σας σχέσεις συνεχίζουν να περνούν δοκιμασίες και σκληρές εξετάσεις. Όσοι έχετε επηρεαστεί επαγγελματικά συνεχίστε να προσέχετε τις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Συναισθηματικά περνάτε σε ένα καινούργιο στάδιο όπου εδώ θα φανεί το πόσο αντέχει μια σχέση ή το ενδεχόμενο του τέλους εκείνης που αδυνατεί πλέον να προχωρήσει.

Καρκίνος

Λειτουργήστε προνοητικά στην εργασία, εξασφαλίζοντας την άμυνα και την διαδικασία της δικής σας επιβίωσης. Πάντως τις αποφάσεις που θα πάρετε θα τις ρυθμίσουν τα γεγονότα και όχι εσείς οι ίδιοι από μόνοι σας.

 Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - 'Καμπανάκι' για Παρθένους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Λέων

Η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα αλλά εξουθενωτική. Οι εκκρεμότητες δεν σταματούν και οι καθυστερήσεις συνεχίζονται. Αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα με ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ισχύ.

Παρθένος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε κάθε πρόκληση. . Ερωτικά υπάρχουν συγκινήσεις ή περιστασιακές ευχαριστήσεις, που βοηθούν να βελτιώσετε τη διάθεσή σας!

Ζυγός

Στις σχέσεις σας ακολουθήστε την τακτική της συνθηκολόγησης ή απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν μπορείτε να ανεχτείτε ή που δεν μπορούν εκείνοι να σας καταλάβουν.

Σκορπιός

Το άγχος για την οικονομική σας κατάσταση φουντώνει και το μόνο που σας μένει είναι να φιλοσοφήσετε το όλο κλίμα που επικρατεί και να απεξαρτηθείτε από ασύμφορες συνήθειες.

Τοξότης

Καλλιεργείστε εναλλακτικές στα επαγγελματικά και οικονομικά σας διότι ανατροπές και αλλαγές θα είναι συνεχείς. Αυτό ισχύει και για την κοινωνική και για την αισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως

Τα γεγονότα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο, οι εξελίξεις πληθαίνουν, αλλά δεν διαμορφώνεται ακόμα η σταθερότητα που θα θέλατε.

Υδροχόος

Οφείλετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι σε συζητήσεις κοινωνικής φύσεως ή σε συναλλαγές οικονομικές. Μην είστε τόσο ευσυγκίνητοι πληγώνοντας τελικά τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Η εργασία δείχνει ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα θα σας απασχολήσει με τις ιδιαιτερότητές της. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο στις διαθέσεις και στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share