Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

«Έσκασαν» τα ευχάριστα για τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Από το απόγευμα και μετά...

Ανάσα αισιοδοξίας από την αστρολόγο

27 Απριλίου 2022 08:28
«Έσκασαν» τα ευχάριστα για τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Από το απόγευμα και μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα, που έρχονται από τη Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια, με την ίδια να τονίζει πως από σήμερα (27/4) το απόγευμα και ύστερα θα πάρουμε ανάσα.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, οι στιγμές δε θα είναι εύκολες για τους περισσότερους από εμάς έως το απόγευμα, αλλά μετά θα πάρουμε σημαντικές βοήθειες, αν και η Βίκυ Παγιατάκη μας ζητά να μην πέσουμε στην παγίδα.

ΚΡΙΟΣ

Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σας βρίσκει κάπως εσωστρεφείς, μπορείτε να προετοιμάσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορείτε πιο εύκολα να προσεγγίσετε στόχους, καθώς αργότερα νιώθετε την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσετε της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνονται ευκαιρίες να κλείσετε συμφωνίες παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να στηριχτείτε σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σας, ενώ παρότι έχετε πιεστεί οικονομικά, βρίσκετε τρόπο να εισπράξετε έσοδα.

ΛΕΩΝ

Μέχρι το απόγευμα σκέφτεστε πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είστε πιο εξωστρεφείς και η τύχη μοιάζει να σας χαμογελά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις μοιάζουν να σας απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείτε μέχρι το απόγευμα για να προσεγγίσετε το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα καταπιάνεστε με ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ αργότερα ασχολείστε με τους άλλους και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ από το απόγευμα τακτοποιείτε υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρωί οι υποθέσεις σχετικά με το σπίτι ή τους οικείους παραμένουν η πρώτη σας προτεραιότητα, ενώ αργότερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το απόγευμα και μετά στρέφεστε σε πιο ασφαλείς επιλογές, ενώ το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνετε συναντήσεις και επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σας, ακόμα και αν τα κακώς κείμενα δεν λείπουν από τις υποθέσετε σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο προχωρά η μέρα εσύ μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικές υποθέσετε που σας αφορούν άμεσα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share