Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός από Λίτσα Πατέρα: Γκρίνια και νεύρα για Καρκίνους, Παρθένους και...

Προσοχή!

24 Απριλίου 2022 08:34
Συναγερμός από Λίτσα Πατέρα: Γκρίνια και νεύρα για Καρκίνους, Παρθένους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμό για μερικά ζώδια σήμανε η Λίτσα Πατέρα για σήμερα Μεγάλη Κυριακή 24 Απριλίου, καθώς Καρκίνοι, Παρθένοι και ένα ακόμη ζώδιο θα αντιμετωπίσουν γκρίνια και αρκετά νεύρα.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος σήμανε συναγερμό για Ταύρους και Λέοντες.

ΚΡΙΟΣ

Μην διστάσετε σήμερα να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εκφράσετε την αγάπη σας και τις ευχές σας. Μέσα από τους φίλους σας άλλωστε βρίσκετε απαντήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτός από… πασχαλινά αυγά και κουλούρια, αυτή η μέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα και στην κοινωνική ζωή, ενώ ένα οικονομικό θέμα προωθείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες, μιας και το χαρμόσυνο μήνυμα της ημέρας σας κάνει να γεμίζετε με αέρα αισιοδοξίας! Επίσης, προσεγγίστε και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα αγάπης σήμερα που τις επόμενες ημέρες φέρνει καλά νέα και στα οικονομικά! Προσέξτε μόνο κάποιες… γκρίνιες, μέρα που είναι σήμερα!

ΛΕΩΝ

Είστε εναρμονισμένοι με την ημέρα αγάπης σήμερα, καθώς προστρέχετε στο ταίρι σας ή γενικά στους σημαντικούς «άλλους» στην ζωή σας για να τους στηρίξετε και να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και σήμερα όπως και χθες, δείχνετε καλή θέληση αυτή την μέρα αγάπης, κάνοντας βήματα συγχώρεσης. Επίσης, η υγεία (εργασία) προωθείται! Επουλώστε λοιπόν «πληγές»!

ΖΥΓΟΣ

Τι καλύτερο από την μέρα που γιορτάζει η αγάπη να δώσετε όλη σας την αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σας βοηθά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση σήμερα που γιορτάζει η αγάπη! Ελάτε πιο κοντά στους οικείους σας και βοηθήστε τους με τα θέματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήμερα της ημέρας της αγάπης, η Σελήνη σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αλλά και στους οικείους σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σας θυμίζει πως η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα, στις στιγμές που μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Και όλο και θα βρεθεί λύση για ένα οικονομικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα της αγάπης και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς θυμίζει πως πρέπει να μοιράζετε την αγάπη σας στους άλλους, και η μέρα θα κάνει το θαύμα της! Ένα προσωπικό θέμα προχωρά!

ΙΧΘΥΕΣ

Ακούστε την καρδιά σας αυτή την ημέρα και κάντε μια μικρή «απόδραση»! Σήμερα άλλωστε βρίσκετε λύσεις μέσα από την συζήτηση για ένα οικογενειακό θέμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share