Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έχουν τη σπατάλη... στο αίμα τους: Αυτά τα 5 ζώδια ξοδεύουν πιο πολλά από όσα παίρνουν

Για αυτούς υπάρχει ακόμη ΠΑΣΟΚ...

14 Απριλίου 2022 22:54
Έχουν τη σπατάλη... στο αίμα τους: Αυτά τα 5 ζώδια ξοδεύουν πιο πολλά από όσα παίρνουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη ως προς το πώς πρέπει να ξοδεύουμε τα χρήματά μας, με ορισμένους φυσικά να είναι πιο ανοικτοχέρηδες, σπαταλώντας περισσότερα από όσα παίρνουν, ανάλογα και με τα ζώδια.

Αν γνωρίζετε ένα τέτοιο άτομο ή είστε εσείς οι ίδιες ένα από αυτά, ίσως να ψάξετε την αιτία στα άστρα, αν και μάθαμε ποιο είναι το πιο δυνατό χαρτί κάθε ζωδίου.

Κριός

Συνήθως όσοι και όσες ανήκουν σε αυτό το ζώδιο τείνουν να αναβάλλουν την αποπληρωμή των χρεών τους για τον επόμενο μήνα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται χρεωμένοι, σχεδόν ως τον λαιμό. Δεν κάνουν εκπτώσεις στην εκπλήρωση των αναγκών τους και προτιμούν να «φορτώνουν» τις κάρτες τους με έξοδα, παρά να είναι συνεπείς στα οικονομικά τους.

Δίδυμοι

Πολλοί Δίδυμοι ακολουθούν την θεωρία του «ζούμε μόνο μια φορά», οπότε ξοδεύουν όλα τους τα χρήματα σε πράγματα και εμπειρίες που αγαπούν. Αν και ξοδεύουν χρήματα και για τους αγαπημένους τους, δεν κάνουν σωστή διαχείριση και τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδά τους.

Ζυγός

Ζουν την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία τους (τουλάχιστον, όσον αφορά στα οικονομικά τους). Ψωνίζουν διαρκώς και εντοπίζουν πάντα τα ποιοτικά προϊόντα. Παρά την ηρεμία που τους διακρίνει, παίρνουν πολλά ρίσκα στον οικονομικό τομέα, καθώς πιστεύουν πως για να βγάλεις χρήματα, πρέπει πρώτα να ξοδέψεις.

Ζώδια και σπατάλη

Τοξότης

Κερδίζει χρήματα μόνο για να τα ξοδεύει – σε πράγματα και περιπέτειες. Είναι ονειροπόλοι και θεωρούν πως τα λεφτά είναι το μέσο για να περνάμε καλά, ακόμα και όταν… ξεμένουμε από αυτά – για τους Τοξότες σχεδόν κάθε μήνα, δηλαδή.

Ιχθύς

Για τους Ιχθύς η καλύτερη θεραπεία σε μια δύσκολη ημέρα είναι αυτή του shopping. Μπορούν εύκολα να βγουν εκτός budget, ενώ λόγω του υπερβολικού συναισθηματισμού τους επενδύουν διαρκώς σε αγορές που μπορεί να μην βγάζουν κανένα νόημα.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share