Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν θα ανοιχτούν ποτέ! Αυτά είναι τα ζώδια που κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους

Θα τα βρείτε λίγο σκούρα μαζί τους!

13 Απριλίου 2022 12:12
Δεν θα ανοιχτούν ποτέ! Αυτά είναι τα ζώδια που κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρατάς τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου; Mήπως ανήκεις στα ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους; Παράλληλα, δείτε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Υπάρχουν κάποια ζώδια, που απλά δεν αισθάνονται άνετα να είναι ειλικρινή και μοιραστούν τα συναισθήματά τους.

Το πρόβλημα είναι ότι η συγκράτηση των συναισθημάτων, ειδικά των έντονων, μπορεί να είναι επικίνδυνη. Σχετικές έρευνες έχουν δείξει, ότι η καταστολή των συναισθημάτων μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις και ορισμένες μορφές καρκίνου.

Εκτός από τις σοβαρές σωματικές, επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει η απόκρυψη των συναισθημάτων σας, μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία. Το να είμαστε ανοιχτοί για τα συναισθήματά σας, ειδικά τα ενοχλητικά, και να τα εκφράζουμε, είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας.

Αυτά είναι τα ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους, αλλά θα πρέπει να μάθουν πώς να ανοίγονται.

Τα 6 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους

1. Υδροχόος

Δεν είναι μυστικό, πόσο άβολα αντιμετωπίζει ένας Υδροχόος τα συναισθήματα. Δεν τους αρέσει να ασχολούνται με τα συναισθήματα κανενός, ειδικά τα δικά τους. Αν θέλεις να μάθεις τι νιώθει ένας Υδροχόος, μην περιμένεις να σας το πει προφορικά, γιατί πιθανότατα απλώς θα αποφύγει το θέμα. Είναι καλύτερο να κοιτάξεις μη λεκτικές ενδείξεις, για να δεις πώς αισθάνονται. Δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσεις από καρδιάς για τα συναισθήματά σου, μαζί του.

2. Ταύρος

Ο Ταύρος θα ανοιχτεί αν νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον άλλον, αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Προτιμά να κρατά τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, έως ότου βεβαιωθεί πρακτικά ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει τα συναισθήματά του, εναντίον τους με κάποιο τρόπο. Αν περάσεις το τεστ όμως, ένας Ταύρος θα είναι γενναιόδωρος μαζί σου. Αλλά αν κάτι δεν του πάει καλά, θα συνεχίζει να το παίζει ψύχραιμος.

3. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι επίσης ένα από τα ζώδια που προτιμούν να κρατάνε τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους. Εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο να εκφραστούν. Επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους μόνοι τους, όποτε οι ίδιοι θέλουν. Δεν έχει χειρότερο από το να δώσει την ευκαιρία να πουν σε κάποιον τι νιώθουν και να μην γίνουν αντιληπτοί. Οι Παρθένοι θέλουν να ακούγονται, απλά δεν πιστεύουν ότι κάποιος άλλος εκτός από τον εαυτό τους θα μπορέσει να τους βοηθήσει ή να τους καταλάβει πλήρως.

Δεν θα ανοιχτούν ποτέ! Τα ζώδια που κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους

4. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να πιστεύουν ότι το να είσαι συναισθηματικός, παρεμποδίζει τη δουλειά. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως ασχολείται πάντα με την καριέρα του, σπάνια έχει την ευκαιρία να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Δεν είναι ρομπότ και έχουν καρδιά, αλλά υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος και χώρος για να μοιραστούν τα συναισθήματά τους. Τώρα πού και πότε είναι αυτό, είναι άλλη ιστορία.


5. Ζυγός

Οι Ζυγοί απλά δεν θέλουν να προκαλέσουν μια σκηνή ή να κάνουν κάποιον άλλο να νιώσει άσχημα, αν μπορούν να το αποφύγουν. Οι Ζυγοί τείνουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να εκρήγνυνται. Οι Ζυγοί μπορεί να είναι εξαιρετικά καλόβολοι, μέχρι να ταραχθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα τους. Αλλά τα καθημερινά τους συναισθήματα, θα τα κρατήσουν για τον εαυτό τους ως επί το πλείστον.

6. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και έχουν πολλά συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο. Έτσι, πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς αν θέλουν να εκφράσουν το πώς αισθάνονται. Δεν θέλουν να θυμώνουν τόσο πολύ που να εκραγούν και δεν θέλουν να κλαίνε ανεξέλεγκτα γύρω από μάρτυρες. Οι Σκορπιοί προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους δημόσια και στη συνέχεια κρατούν τα έντονα συναισθήματά τους στην ιδιωτικότητα του σπιτιού τους. Κανείς δεν λέει ότι οι Σκορπιοί είναι χωρίς συναισθήματα – είναι το αντίθετο από αυτό. Θέλουν απλώς να έχουν τον έλεγχο της δικής τους συναισθηματικής αφήγησης.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share