Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καμπανάκι» από Κώστα Λεφάκη: Ερωτικές «φουρτούνες» για Ταύρους, Καρκίνους και...

Προσοχή!

7 Απριλίου 2022 09:29
«Καμπανάκι» από Κώστα Λεφάκη: Ερωτικές «φουρτούνες» για Ταύρους, Καρκίνους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Κώστας Λεφάκης σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου, καθώς Ταύροι, Καρκίνοι και ένα ακόμη ζώδιο πρόκειται να έρθουν αντιμέτωπα με ερωτικές «φουρτούνες».

Παράλληλα, η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί Ζυγούς και Αιγόκερους γι' αυτόν τον λόγο.

Κριός

Δώστε προτεραιότητα στην εργασία και στις εκεί φιλοδοξίες σας. Υποστηρίξτε ένα σχέδιο που σας φαίνεται κατάλληλο και ενδιαφέρον!

Ταύρος

Πολλά μικρά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Καλύτερα να μην κάνετε το οποιοδήποτε σενάριο για να μην στεναχωρηθείτε αν δεν πραγματοποιηθεί.

Δίδυμοι

Επικοινωνία και συναναστροφές έρχονται στο προσκήνιο. Αν έχετε θέσεις που πρέπει να υπερασπιστείτε, φροντίστε ώστε να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα και ουσιαστικά.

Καρκίνος

Υπερασπιστείτε τον τρόπο ζωής σας. Μην ανοίγετε νέα μέτωπα αντιπαραθέσεων στα αισθηματικά σας. Η εποχή δεν ευνοεί αλλαγές που δεν στηρίζονται σε στέρεο έδαφος.

Λέων

Ενδιαφέρουσα η μέρα για νέες συναναστροφές. Στην εργασία, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους για υποστήριξη.

ζώδια λεφάκης

Παρθένος

Περιστατικά στην οικογένεια εξακολουθούν να σας προβληματίζουν. Οι ελεύθεροι κερδίζετε τις εντυπώσεις στους χώρους που κινείστε, αλλά θέλετε λίγη ακόμα προσπάθεια.

Ζυγός

Προστατευτείτε από την κατανάλωση και από την λανθασμένη εντύπωση που μπορεί να δώσετε στην παρόρμηση της έκφρασης σας.

Σκορπιός

Τα γεγονότα θα είναι αλλεπάλληλα και εσείς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αποφύγετε τις συμπλεγματικές καταστάσεις και μην βάζετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες.

Τοξότης

Οι άλλοι δείχνουν να επωφελούνται από την ανοχή και την ικανότητά σας να λύνετε εύκολα τα προβλήματά τους. Καιρός να υπερασπιστείτε όμως τον εαυτό και τα δικά σας συμφέροντα.

Αιγόκερως

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κατάλληλες λύσεις υπάρχουν, αρκεί να σκεφτείτε ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά.

Υδροχόος

Ένα από τα μεγάλα σας προσόντα είναι η προσαρμογή και σήμερα μπορεί να την χρειαστείτε απέναντι σε καταστάσεις που δείχνουν ότι δεν μεταβάλλονται.

Ιχθύες

Αναπόφευκτες προβλέπονται κάποιες συναισθηματικές ταλαιπωρίες ενώ αιφνίδιες αλλαγές στο στενό περιβάλλον ή στον εργασιακό χώρο καλλιεργούν σε άλλους το φόβο και σε άλλους τον εκνευρισμό.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share