Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Γεμάτα τοξικότητα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν χαίρονται με τη χαρά των άλλων

Δεν είναι η καλύτερή τους...

5 Απριλίου 2022 14:47
Γεμάτα τοξικότητα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν χαίρονται με τη χαρά των άλλων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη ζωή μας υπάρχουν οι άνθρωποι που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά και την επιτυχία μας και άλλοι που «πρασινίζουν» από ζήλεια όταν είμαστε σε κάτι καλύτεροι. Δυστυχώς, όσο κι αν το θέλουμε ο κόσμος μας δεν είναι ονειρικά πλασμένος και ακόμα και αγαπημένοι μας άνθρωποι μπορεί να δυσανασχετήσουν όταν πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Δείτε επίσης: Δώσε βάση αν δεν θες να τσακωθείς: Αυτά είναι τα λόγια που δεν θέλει να ακούει το κάθε ζώδιο

Το να διακρίνουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι πάντα εύκολο. Με τη βοήθεια της αστρολογίας, ωστόσο, ίσως αναγνωρίσουμε μερικά σημάδια που θα μας βοηθήσουν, καθώς -συνήθως- οι άνθρωποι που δεν χαίρονται με την επιτυχία μας ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

τοξικά ζώδια

Ταύρος

Οι περισσότεροι νομίζουν πως οι Ταύροι είναι τα καλά παιδιά του ζωδιακού, ωστόσο μια τέτοια γενίκευση δεν μπορεί να ισχύει. Οι Ταύροι τείνουν να συγκρίνουν συνέχεια τη ζωή τους με αυτή των υπολοίπων και μπαίνουν στον φαύλο κύκλο του φθόνου για ό,τι τους λείπει. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα, πως όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι οι Νο1 μνησίκακοι άνθρωποι, που κρατούν για χρόνια μίσος και θυμό.

Κριός

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί οι Κριοί νιώθουν μεγάλη ζήλεια όταν κάποιος είναι σε κάτι καλύτερος από εκείνους. Η έντασή τους ανεβαίνει και δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους – είτε μιλάμε για θυμό είτε για ζήλεια.

Παρθένος

Μην περιμένετε να χαρούν με τη χαρά σας ούτε με την επιτυχία σας. Ζηλεύουν κατάφορα και γίνονται και μικροπρεπείς αν καταλάβουν πως υπερτερείτε σε κάτι. Θέλουν να είναι πάντα στην κορυφή και είναι γεμάτοι φιλοδοξία μόνο για τον εαυτό τους, οπότε αν τα καταφέρετε μην περιμένετε και μεγάλη στήριξη.

Σκορπιός

Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν τους ανθρώπους και γι’ αυτό νιώθουν ιδιαίτερα ανασφαλείς. Όταν βλέπουν πως κάποιος τα καταφέρνει καλύτερα από εκείνους, νιώθουν κατωτερότητα, ενώ πιστεύουν πως πάντα οι άλλοι τους κρύβουν πράγματα, γι’ αυτό είναι και ικανοί να τους κατηγορήσουν άδικα για την επιτυχία τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους υποκριτές του ζωδιακού ενώ ξέρει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τους άλλους. Ένας κλασικός Ζυγός δύσκολα θα παραδεχτεί την αρνητική του στάση, γεγονός το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα τοξικό σε μία σχέση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share