Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Μαύρες" προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για 4 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

5 Απριλίου 2022 09:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

‘Άρης σε σύνοδο με Κρόνο. Η δημιουργικότητα φρενάρει και οι πρακτικές δυσκολίες δοκιμάζουν σχέδια που παραμένουν θεωρητικά, λέει ο Κώστας Λεφάκης. Παράλληλα, δείτε τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη (Τρίτη 5/4)

Κριός

Ταξίδια και μετακινήσεις καλό θα είναι να προσεχτούν ιδιαίτερα, ενώ σπουδές, νομικές υποθέσεις και δύσκολες συναλλαγές να αντιμετωπιστούν κατάλληλα και έξυπνα.

Ταύρος

Αποφύγετε εντάσεις συζυγικές ή οικογενειακές. Το καθήκον σας προβληματίζει και νιώθετε περισσότερο εκνευρισμό από άλλες φορές.

Δίδυμοι

Μια δόση ταλαιπωρίας θα υποστεί η ερωτική σας ζωή ενώ μια πίεση και αδιέξοδη κατάσταση θα παρουσιάσουν για λίγο τα οικονομικά σας. Φροντίστε την υγεία σας!

Καρκίνος

Οι άνθρωποι θα σας πικάρουν ή θα σας πικράνουν ενώ τα γεγονότα προβληματίζουν το περιβάλλον σας καθώς οι περισσότεροι γύρω σας δεν θα μπορέσουν να τα αντιμετωπίσουν υπεύθυνα.

Λέων

Η ψυχραιμία και η λογική θα σας βοηθήσουν να ανοίξει ο δρόμος προς την δύναμη. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποδιοργανώνουν συναισθηματικά.

'Μαύρες' προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για 4 ζώδια

Παρθένος

Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσετε την αιτία των δυσκολιών σας. Μην εκθέτετε σε ταλαιπωρίες το νευρικό σας σύστημα. Μικρή ενίσχυση και λύσεις στα οικονομικά.

Ζυγός

Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρήγορα το ένα το άλλο. Φροντίστε να έχετε έλεγχο στις καταστάσεις, αναπτύξτε τις αμυντικές σας δυνάμεις σας και τις ασφαλιστικές σας δικλείδες.

Σκορπιός

Βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που οι δυσκολίες στην επικοινωνία και στην αισθηματική σας ζωή σας δημιουργούν.

Τοξότης

Ξεκινά ένα σύντομο διάστημα που θα ευνοήσει περισσότερο τις σχέσεις σας με τους άλλους με επίκεντρο κυρίως την ερωτική σας ζωή και κατά δεύτερο λόγο τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Αιγόκερως

Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να αποκαλύψει τα σχέδιά και τις προθέσεις σας. Οι άλλοι δυσκολεύονται να σας συμπαρασταθούν, εξ αιτίας δικών τους θεμάτων.

Υδροχόος

Αποφύγετε παρακινδυνευμένες ενέργειες που μπορεί να στραφούν εις βάρος σας. Μην εμπλέκεστε σε σχόλια, αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και μην εξασκείτε κριτική που ενοχλεί τους άλλους.

Ιχθύες

Σήμερα φροντίστε να ακολουθήσετε έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής προστατευμένο από την πιθανότητα περιττών ταλαιπωριών και κινδύνων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share